Els reis Felip i Letícia han engegat ja el primer viatge oficial al Perú. L'arribada ha vingut envoltada d'un titular que ha encuriosit molts: com és que el matrimoni ha viatjat en avions separats i de diferent categoria? 

El monarca ha anat fins a París per assistir als actes de commemoració dels 100 anys del final de la Primera Guerra Mundial, i des d'allà s'ha enlairat el seu avió privat de les forces armades. Unes hores abans, era Letícia qui agafava un vol cap allà; però en el seu cas, ho feia en un de comercial d'Iberia. De fet, Vanitatis assegura que l'han enxampat asseguda a la part business vestida d'esport, sense maquillatge i amb un llibre a les mans.

leticia sense maquillar gtres

GTRES

Ara bé, la Reina ha canviat de conjunt estilístic durant la recepció oficial que els han fet el president del país i la primera dama. Com ha anat vestida durant la seva estrena al Perú? Amb un model d'allò més elegant d'una de les seves marques fetitxes, Carolina Herrera, que ha aconseguit fer-se amb un espai privilegiat dins del seu armari. 

Es tracta d'un disseny navy blau marí amb ratlles blanques de tall lady: coll rodó, màniga francesa i faldilla prisada amb vol. L'ha combinat amb un clutch en blanc i unes sabates fosques amb el detall transparent que sembla que la tenen entusiasmada, ja que recentment les ha dut en moltes ocasions. Pel que fa als complements, ha optat per combinar el look amb unes arracades de perles clàssiques i sofisticades alhora. Tot, amb un monyo que encaixava a la perfecció. 

leticia i felip peru  casa reial

leticia i felip peru 2  casa reial

Casa Reial

leticia i felip peru 4  EFE

EFE

Cal destacar, a més a més, que molts han criticat la Reina en saludar la primera dama amb dos petons, ja que la salutació sempre acostuma a ser més formal. Ha estat un nou error de protocol o una mostra d'estima i proximitat?

Sigui com sigui, caldrà veure si aquest viatge oficial de tres dies ens deixa amb algun titular escandalós.