No sabem on s’amaga Letícia, però sí els seus pares. Mentre el Rei, la Reina i les seves filles Elionor i Sofia van deixar Mallorca el passat cap de setmana per posar rumb a un destí desconegut, els progenitors de Letícia sí que s’han deixat veure els últims dies. Això sí, per separat, com a parella divorciada que són des de fa dècades.

El pare segueix l'exemple de Letícia

Jesús Ortiz, el pare de l reina Letícia, es troba gaudint de l’estiu a Croàcia al costat de la seva dona Ana Togores.

Precisament Croàcia va ser el país triat per Felip i Letícia per les vacances de l’agost de l’any passat. Possiblement el sogre del Rei hagi decidit anar-hi a recomanació d’ells.

casa reial comunio sofia   gtres

Paloma Rocasolano, al centre de la fotografia; Jesús Ortiz, a l'extrem dret. GTRES

Això sí, el pla de viatge ha estat diferent. Mentre que els monarques hi van anar en família amb una goleta de luxe, no consta que Jesús Ortiz ha fet el mateix.

Segons explica Cotilleando, el pare de Letícia ha estat vist prenent un cervesa a Ston, ciutat de la costa sud de Croàcia, que destaca per una llarguíssima muralla. Després del beure, van visitar una cria d’ostres en una localitat veïna. Sempre segons el testimoni que cita el mitjà, Ortiz i la seva dona tenien una actitud “d’allò més normal”, i anaven agafats de la mà.

Ston. Wikimedia

La mare, a Galícia

Pel que fa a Paloma Rocasolano, la mare de Letícia, ha seguit l’exemple de Joan Carles I i ha triat Galícia per a les seves vacances. Tots dos, de fet, han coincidit a la província de Pontevedra.

pares leticia joan carles   gtres

Els pares de Letícia, saludant Joan Carles I. GTRES

Mentre el rei emèrit gaudia de Sanxenxo entre amics, Rocasolano ha fet el mateix a Aldán, un poble també costaner a una hora en cotxe del primer.

 

A post shared by @milvia.vg on

Allà, la mare de Letícia ha estat vista amb una parella d’amics, gaudint de la tercera edició del festival Pedaladas de Música. Segons apunta Vanity Fair, Rocasolano hi va acudir per gaudir de l’actuació d’Ingrida Gápová, la soprano eslovaca.