La reina Letícia i el rei Felip acaben el seu periple per Holanda, on han estat uns dies amb els reis Guillem i Máxima, una estada d'uns quants dies que ha deixat moltes imatges a comentar: la maleta del monarca, la rebuda oficial i el duel d'imatge de la monarca espanyola amb la seva homòloga, la recepció amb presència de cracks del Barça, o la més recent, una imatge de proximitat, d'amor fins i tot, entre Felip i la seva dona, agafant-la per la cintura en un gest molt còmplice i poc habitual.

cintura
Felip i Letícia, amb Guillem d'Holanda / Efe

És clar que si hi ha una imatge que ha preocupat als monàrquics, aquesta és, sense cap mena de dubte, veure Letícia asseguda, sense poder estar dempeus en algun dels actes, per culpa dels dolors que pateix al peu, un neuroma de Morton preocupant que li està fent molt la guitza, i que o es posa remei de manera immediata o pot anar a pitjor. La reina, impedida. Entre el dolor i el que pateix i que algunes de les sabates que es posa no ajuden precisament, l'asturiana ha patit de valent a Holanda, havent de protagonitzar imatges poc freqüents com veure-la atenent el besamans asseguda en un tamboret:

Letizia sentada Máxima Guillermo Felipe EFE
Letícia asseguda EFE

Espejo público ho han analitzat del dret i del revés. El programa de la Griso ha comptat amb la presència d'un traumatòleg, Javier Núñez Villar, que ha confirmat que el neuroma de Morton que pateix la reina Letícia "puede derivar en la incapacidad para caminar", en que la reina d'Espanya no pugui caminar bé. Paraules majors. "Puede llegar a ser muy doloroso para no poder estar de pie y que pude llegar a ser un impedimento. La metatalsargia es una afectación que actúa sobre el hueso y el neuroma de Morton actúa sobre la parte nerviosa y es entonces cuando la subjetividad del paciente va a indicar cuando de 'impedimentoso' va a ser esta patología para poder caminar o estar de pie". Un vaticini funest, veure la reina tot el dia asseguda, una imatge que fa tremolar a Zarzuela. "Son posibles las operaciones, aunque garantiza que él suele optar por un tratamiento conservador como el uso de prótesis".

espejo
'Espejo público' / Antena 3

Veure Letícia tot el dia asseguda, sense poder caminar? Una imatge que preocupa a palau i que no volen veure ni en pintura. O hi posen remei, o Letícia comença a dur sabatilles esportives i comença a llençar les sabates de taló a la brossa o a veure com acabarà la cosa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!