Letícia detesta els dimecres, és dia de revistes i cap ni una la deixa bé. Ja fa quatre mesos que cap de les quatre revistes, Lecturas, Hola, Semana i Diez minutos, dedica una portada a la reina d'Espanya. S'han posat d'acord a menystenir-la per l'afer Jaime del Burgo. Letícia assisteix cada dimecres a l'espectacle denigrant per ella de veure com la seva neboda política, la irrellevant Irene Urdangarin, és portada setmana rere setmana a la revista Hola, la bíblia monàrquica, pels seus 18 anys, pel seu viatge a Cambodja o ara pel seu primer nòvio, el cunyat de l'alcalde de Madrid. Letícia arraconada per una nena pija i sense ofici com Irene. Una humiliació total. Els dimecres també són temuts perquè és el dia que Pilar Eyre va a TV3 i analitza què li passa a Letícia i aquesta setmana al Tot es mou l'analista catalana no s'ha mossegat la llengua: el viatge oficial a Holanda ha començat amb molt mal peu per Leticia. Comencem per l'evident baralla que ha tingut a l'aeròdrom de Madrid amb Felip.

DL u554435 002
Letícia i Felip barallats, GTRES

Eyre: "Los despidieron como si fuera el día de las Fuerzas Armadas. Desde que empieza el acto, llegan detrás del cristal cuando no saben que los gravan. Habla con dos militares haciendo unos gestos y Felipe está ceñudo, mirándola a ella 'Ya estás otra vez con tus cosas'. En la puerta ella hace un gesto señalandole a él y luego senalandose a si misma 'A ver qué quieres que haga'. Ella sonriendo porque sabe que la gravan pero diciendo 'Qué quieres que haga, dímelo'. Él no vuelve a prestarle atención, le da la espalda de forma maleducada, ella corre detrás con Francina Armengol, él no le hace ningún caso. Pero en la escalerilla se da el fenómeno que Letizia se coge del brazo de su marido y ya no se suelta. Esto solo sucede en el extranjero, aquí no se cogen nunca del brazo, en el extranjero todo el rato".

2f1e1040e12b84357f8798520dbfe8ec1f5ffdf7w
Letícia de bracet de Felip marxant  aHolanda, EFE

Eyre revela l'altre gran canvi de Letícia a l'estranger, canvia de vestuari i opta per un estil molt més exuberant, excessiu, de monja a vedet: "Al subir al avión en España iba vestida muy sobria, como de funcionaria. Va con cosas anchas, no va escotada, pantalones de pinzas, zapato plano. Y en Amsterdam ya ha vuelto la Letizia de siemrpe, un escote bardot, enseñando los hombros, super apretada, con una falda lencera súper apretada, es peligrosa de llevar, se arrapa mucho y lo marca absolutamente todo, la lleva con cinturón ancho". El canvi és evident. Eyre a TV3 no ha estat a temps de comparar la primera aparició de les reines, però Letícia ha perdut la batalla amb Màxima, portant un tocat al cap que era horripilant.

DL u554436 021
Letícia molt exuberant a amsterdam, GTRES
DL u554492 013
Letícia tocat i ensorrat, GTRES
DL u554492 018
Màxima brilla, Letícia eclipsada, GTRES

Màxima amb pamela, guants i una libèl·lula de fermall, Letícia amb un ou ferrat al cap. Uf, el viatge a Holanda comença fatal per Letícia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!