Tothom segueix parlant encara del polèmic vídeo de Letícia i Sofia. Membres de la jet-set, amigues de les protagonistes, les Ortiz, els Borbons... Les declaracions omplen els mitjans i és que pocs queden que no hagin dit la seva. Els mitjans van plens de notícies tractant el tema des de tots els punts de vista possibles. I són molts els periodistes que se sumen a donar les seves pròpies informacions.

El primer en fer-ho era Gustavo González, filtrant la contundent resposta de Joan Carles I a la seva jove. I ara ha estat també a Sálvame on s'ha deixat caure un altre titular escandalós: Letícia tindria una mà negra.

Aquest enemic seria qui hauria filtrat el vídeo, amb l'objectiu d'evidenciar la monarca i deixar per terra la seva imatge. Així ho ha assegurat Eduardo Inda, que ha entrat en directe al programa per compartir les seves informacions al respecte.

"Hi ha una mà negra que ha filtrat això. Algú ha volgut deixar en un mal lloc a Letícia amb aquest tsunami de conseqüències irremeiables. Hi ha una intencionalitat clara, i és que si fos un noi qualsevol que estava allà, ho grava i ho filtra... Però aquestes imatges les grava EFE i alguna mà negra les deixa per allà. EFE, una institució de titularitat pública..."

eduardo inda  salvame

Telecinco

La situació és insostenible, i la Casa Reial no sabria què fer. La solució, segons Inda, exigeix provocar una trobada amigable de les reines: "S'ha de provocar una trobada pública de les reines per limar asperezas i que això passi d'una vegada. Perquè s'està donant la impressió que hi ha dos bàndols, i si no es talla d'arrel... Ja va passar a la monarquia britànica als anys 90 i no cal que expliqui com va acabar tot allò...".

També va aprofitar per explicar quan va començar aquesta mala relació entre Letícia i Sofia: "Que la reina Sofia hagi donat suport a la infanta Cristina i els nets juga un factor fonamental, recordeu que surt a la llum el cas Nóos el 2011 i uns dies després la reina es fa unes fotos amb la parella i els nens a Washington. Això va provocar un cabreig monumental i real en Letícia, generant un abans i un després. Però anem l’any 2013, quan es va produir un canvi i és que la reina Sofia es va posicionar al costat del fill en una crisi de parella que van tenir". 

Inda va treure pit afirmant que havia parlat amb algú molt proper a la família, qui li hauria confirmat que Letícia i el seu entorn estan "absolutament desolats": "Saben que reconstruir la imatge de la Reina portarà temps. Letícia és irascible i la reina Sofia, una santa".