La reina Letícia s’ha colat aquest mes a la llista de les 10 dones millor vestides del planeta. La monarca, definida com un referent estilístic, s’ha convertit sense saber-ho en imatge d’una empresa xinesa de mocadors. Les revistes alaben des de fa temps els seus conjunts, nacional i internacionalment. Una fama que ara respon un dels interrogants.

Perquè per molt que és cert que la Reina repeteix sovint de model, ha aparegut amb tantíssimes peces de roba que molts es pregunten on van a parar aquelles més antigues. Tenen el palau ple de vestidors enormes? Tira les faldilles que ja no es posa?

Vanitatis tindria la resposta, i és que ha enxampat la germana de Letícia amb algunes peces que havia lluït a actes oficials. 

Telma rebria algunes de les peces que la monarca ja no vol, reaprofitant els cars models. Fa uns dies la van caçar amb unes sandàlies que havia portat Letícia al 20è aniversari de la Fundació Duques de Soria. Un esdeveniment des del qual no se les havia tornat a posar. El perquè? Segons el mitjà, perquè les ha reciclat la seva germana. Així com un mocador d’estil ètnic en tons morats que també hauria heretat.

Però no només Telma aprofitaria la roba de l’armari de Letícia. La seva filla Amanda hauria assistit al torneig de Godó del 2011 amb un vestit amb què s’havia vist la petita Elionor. Serà veritat que rep roba de la Reina?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat