La germana de la reina Letícia, Telma Ortiz, ha volgut mantenir-se apartada dels mitjans des que ella va comprometre’s amb el rei Felip VI. Gelosa de la seva vida privada, recordem que va querellar-se amb més de cinquanta periodistes fa deu anys per protegir-se de l’assetjament de la premsa.

Des de llavors s’ha mantingut allunyada dels focus, regalant tot el protagonisme a Letícia. Ella, mentrestant, es refugia a Barcelona treballant i intentant passar desapercebuda.

Les últimes declaracions que ha concedit han estat per defensar la Reina davant l’allau d’atacs que va rebre arran del vídeo en el qual menyspreava a Sofia. Va voler restar importància a l’assumpte, demanant comprensió cap a la seva germana.

Telma Ortiz  GTRES (2)

GTRES

Però ara se l’ha tornat a veure, i ha estat en una situació més familiar per Letícia: entregant un premi. Telma treballa com a directora de relacions internacionals a una prestigiosa escola de negocis i ara han publicat unes fotos seves al blog fent entrega d’un guardó al mèrit professional. L’acte va tenir lloc a les instal·lacions de Barcelona el passat setembre, però ho han fet públic avui.

El guardonat va ser el cardenal Lluís Martínez Sistach, qui apareix molt somrient al costat de Telma. La instantània ha fet molta gràcia a la xarxa, comparant-la amb els actes que presideix Letícia. El que és evident, per això, és que aquest conjunt estilístic és molt diferent dels que acostuma a lluir la seva germana.

germana letícia  ESERP

germana letícia 2  ESERP

ESERP

Telma va optar per un look molt informal, compost d’una samarreta navy i uns pantalons d’estil militar. Tot, amb una trena desenfadada. Què opinarà Letícia d’aquestes imatges? Estarà orgullosa de veure que Telma també entrega premis com ella?