Després de dos mesos convivint amb el coronavirus en confinament, la població encara no té massa clares les normes bàsiques d'higiene. I són molt fàcils: mascareta obligatòria a alguns llocs com els mitjans de transport col·lectius i rentar-se sovint les mans amb sabó. Els guants no és que no siguin obligatoris, és que estan expressament desaconsellats ja que donen una falsa sensació d'higiene i escampen més virus. Només calen guants de plàstic d'un sol ús als supermercats per tocar fruites i verdures. Fàcil oi? Els metges i infermeres ho difonen i el Ministeri igual::

Zarzuela no té twitter o no té cervell. És lamentable que a TOTES les sortides al carrer, Felip i Letícia vagin amb uns guants enormes, gruixuts i ben visibles escampant virus a dojo i desobeint tota la normativa sanitària. Si ja és irritant que ho faci la veïna llepafils que es creu més llesta i polida que ningú, quan ho fa Letícia és per obligar-los a abdicar:

leticia creu roja CR

leticia mascareta EFE

leticia mes guants cr

C.R.

Cal que un microbiòleg i investigador en tuberculosi, Pere Joan Cardona els ho expliqui?

El virus es queda 4 dies en aquests anti-higiènics guants de motorista que es posa Letícia i pitjor encara, el cap de l'Estat. Que té de tot menys cap. Felip i Letícia són lamentables. El rebrot començarà a Zarzuela

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat