Letícia té enveja de com tracten les reines europees. Totes tenen bona premsa perquè s'arremanguen en època de coronavirus. Unes fan de metgesses, altres fan discursos impecables i n'hi ha que van elles mateixes al supermercat. Letícia fa videoconferències. Aquest dilluns ha decidit visitar un centre de la Creu Roja però això d'arremangar-se no està fet per ella. Diu que hi anava a ajudar però mentre tots carreguen caixes de medicaments a un cotxe, Letícia s'ho mira incapaç de dir "Puc ajudar?".

leticia caixes CR

C.R.

El vídeo es clarificador. Els voluntaris de l'ONG carreguen als 24 segons de les imatges mentre Letícia s'ho mira. Tant costa carregar una caixa que una voluntària ho pot fer tota sola?

 

leticia creu roja 2 cr

leticia creu roja 3 cr

leticia creu roja 4 casa reial

lñeticia planols CR

C.R. 

En un altre moment del vídeo es veu Letícia trucant a una anciana que rep teleassistència de la Creu Roja: "Hola soy la reina". Sembla que la monarca només serveix per dir això, vídeo trucades identificant-se, com qui regala un cotxe per telèfon. Però suar, donar un cop de mà i carregar, això només ho fan voluntaris. Ella per ser reina, cobra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat