Aquest dijous el rei Felip reapareix en un acte públic després del seu confinament a Zarzuela passant la quarantena per un contagi d'algú proper. Tots aquests dies, ha estat la reina Letícia qui ha anat amunt i avall. Com avall va caure un home als seus morros en un acte recent i ella sense immutar-se. Aquest 3 de desembre, la reina  ha seguit amb els seus compromisos en solitari al Palacio Real.

leticia vestit abric 5

Letícia (@CasaReal)

Allà ha inaugurat una exposició, 'Rafael en palacio. Tapices para Felip II', que commemoren el cinquè centenari de la mort del pintor italià. Com sempre, molts portals s'han fet ressò de l'outfit de Letícia, que segons la revista Semana, "artístico no podemos decir que sea. Sí elegante. Sin embargo, la Reina se ha complicado sin necesidad". Una complicació que, a judici de la revista, l'ha dut a tenir una pífia estilística impròpia en ella.

leticia vestit abric 4

Letícia (@CasaReal)

Letícia ha triat un abric amb botons de perla de Carolina Herrera. El problema ha estat el que ha triat per sota de l'abric, un vestit creuat de color gris que li anava per sota dels genolls. Un model tipus 'bata' que no l'afavoria perquè provocava un efecte desagradable en la seva totalitat: "el vestido sobresale por debajo del abrigo e incluso por arriba del cuello del abrigo. El efecto es chirriante. Una pena". Consideren que el vestit no és prou llarg "como para que tuviera un pase, pero es que tampoco casan ni los colores ni las texturas. También los dos vuelos de ambas prendas, uno encima del otro, provocan volúmenes contradictorios".

leticia vestit abric 3

leticia vestit abric 2

leticia vestit abric

Letícia (@CasaReal)

Vaja, un quadre. O en el cas d'avui, un tapís. Si ho volen, de Rafael.