Felip VI segueix aïllat en quarantena i sense relacionar-se amb Letícia i les filles a causa d'un contacte estret amb una persona, no se sap si home o dona, positiva de COVID. El contacte es va produir durant el cap de setmana en el temps lliure i en una activitat privada del cap de l'Estat. Zarzuela segueix ocultant tota la informació: qui, quan, com i per què el rei hi era sol. ni tan sols han informat si la prova de coronavirus a què s'ha sotmès el monarca és positiva o negativa. Amb tanta opacitat, Madrid és un niu de rumors. Queda desmentit el primer home assenyalat, Álvaro Fuster:

Dimarts un diari, El Cierre Digital, publicava que el contacte estret diumenge a la nit va ser aquest amic íntim del rei. Álvaro Fuster havia donat positiu. Però el mateix dimarts un altre digital de molta més audiència, El Español, desmentia el nom: "Ese medio apuntaba a que el pasado domingo Álvaro y el monarca cenaron juntos en un acto privado, extremo que ha podido desmentir El Español". Fuster no va sopar amb el rei i queda descartat com la persona X, que segueix sent un misteri. El Español apunta a un altre sospitós.

rei felip abraçada GTRES

Felip s'abraça a un altre home, GTRES

Segons fonts de l'entorn reial el culpable és un segurata: "Pudo ser una persona del servicio de seguridad de Felipe VI la portadora del contagio. La proximidad entre el escolta y el protegido, el rey, podría haberse producido el pasado sábado en una actividad lúdica deportiva en la que la que ni la reina ni sus hijas estuvieron presentes". Quina activitat lúdico-esportiva. Els malpensats tenen camp per córrer però el diari unionista no està per metàfores malèvoles. Era un partit de pàdel.

felip abraça nadal GTRES

Felip s'abraça a un esportista suat, GTRES

Felip VI ha de seguir una quarantena de 10 dies a partir de fer-se la PCR. Zarzuela segueix cancel·lant actes oficials però aquest divendres el rei participa via telemàtica ​en el V Foro Regional de la Unión por el Mediterráneo a Barcelona. S'estalvia anar a Catalunya però dona la cara per veure quin aspecte té. El misteri del contagi segueix i tot apunta que el rei va tenir molt a prop dissabte un guardaespatlles amb excés de zel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat