Els reis d'Espanya no han donat suport al cinema espanyol. Acostumen a veure pel·lícules estrangeres, en versió original subtitulada que fa hipster, i a la Gala dels Goya no hi han posat mai un peu com a reis. Però a la d'enguany hi ha anat un membre de la família del rei, l'única cunyada de Felip: Telma Ortiz. La germana de Letícia havia de promocionar el seu nòvio irlandès, Robert Gavin Bonnar, ara que l'home ja s'ha divorciat d'una artista de la banda The Corrs. Han entrat per separat:

notio telma bonnar goya GTRES

telma ortiz goya GTRES

GTRES

La sorpresa és que Telma ha lluït un vestit vell de la seva germana. El famós vestit de seda és un Carolina Herrera estil anys 50 d'escot en "V" que baixa fins la cintura i es tapa amb encaix. Un escot fins al melic que la reina va lluir, de manera inapropiada, pel concert dels 40 anys de Constitució, a l'any 2018. Telma l'hereta pensant que ningú recordarà que és de la seva germana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Looks de la Reina Letizia 👑 (@letizia_de_princesa_a_reina) on

leticia escot melic gtres

GTRES (desembre 2018)

Però En Blau ho sap, li vam publicar la notícia: L'escot fins al melic de Letícia per la Constitució: "No eres Nicole Kidman". Letícia va ser molt criticada per dur un vestit inapropiat en un acte institucional d'efemèride política i Telma acaba d'ensorrar la seva germana. Letícia la va espifiar perquè el vestit era, com li ha refregat la seva germana, per una festa de catifa vermella.

leticia escot 40 anys CE GTRES

GTRES

Només les dues germanes saben si és el mateix vestit vell que hereta Telma o si va comprar-ne una rèplica. Però Telma acaba de deixar en evidència Letícia, que sí, es va pensar que era Nicole Kidman. Potser les ha operat el mateix cirurgià plàstic.