Jaime Peñafiel ha tornat. El cronista acomiadat d'El Mundo per l'escàndol Jaime del Burgo ha trigat només dues setmanes a trobar un altre diari que li publiqui el seu article dels dissabtes. Hi havia gran expectació per saber quin digital seria capaç d'incloure en les seves pàgines el primer que ha explicat que Letícia i Jaime del Burgo eren alguna cosa més que cunyats. El misteri era gairebé d'impossible resolució: cap diari de Madrid, ni un de sol, ha explicat l'escàndol d'infidelitat que està afectant el matrimoni reial. Només alguns mitjans catalans, molt pocs, s'hi han atrevit. En Blau com a principal referència. D'entre les quatre revistes del cor, només la catalana Lecturas ho ha explicat, i amb la particularitat que només ho pot fer una persona: Pilar Eyre. La resta de redactors fan com si Del Burgo no existís. Per la resta de revistes ni això, ni una Eyre. Enlloc. A Catalunya la CCMA ho ha pogut abordar, a TV3 i Catalunya Ràdio de la Melero a Ustrell. Al Grup Godó poca cosa: A La Vanguardia ni una paraula, a RAC 1 Basté hi va passar de puntetes. EN Blau s'ha quedat sol explicant l'escàndol. On escriurà Jaime Peñafiel sobre Letícia? A OK Diario.

Jaime Peñafiel GTRES
Jaime Peñafiel GTRES
Eduardo Inda desfermat T5
Eduardo Inda, Telecinco

Segons pot avançar en exclusiva EN Blau, Peñafiel fa dues setmanes que manté converses amb el diari d'Eduardo Inda per incorporar-s'hi. Li han signat un contracte indefinit ("A mis 92 años", riu Peñafiel) i és un contracte de súper estrella, ben remunerat. I per si quedava algun dubte, a Peñafiel qui el fa fora de El Mundo és la reina Letícia, "Órdenes superiores". Inda va fundar aquest digital quan va sortir de mala manera d'El Mundo. Tenia contacte amb Peñafiel i l'ha repescat. La primera columna de Peñafiel al diari d'Inda es publica aquest dissabte 10 de febrer. Peñafiel haurà estat silenciat només tres dissabtes. Finalment podrà tornar a publicar. És un home de 91 anys sense xarxes socials i cap TV no l'entrevista. Li queda la seva columna. La paradoxa és que Eduardo Inda no ha publicat ni un sol article sobre l'escàndol Del Burgo. Res de res. I quan va publicar que El Mundo feia fora Peñafiel tampoc va citar Del Burgo, ocultant l'autèntica raó de la purga. O Peñafiel ha pactat ser l'excepció i poder parlar lliurement de Letícia com a amant de Jaime del Burgo, com fa Pilar Eyre a Lecturas, o s'ha produït una nova censura com la que van imposar els 2 últims mesos de Peñafiel a El Mundo: pot escriure però ni una paraula sobre Del Burgo. Serà interessant comprovar per on van els trets.

Letizia mala cara GTRES
Letícia mala cara GTRES

Inda ha estat poc hàbil: l'exclusiva del fitxatge de Peñafiel pel seu diari l'ha publicat un altre diari. Ha estat El Confidencial Digital: "Jaime Peñafiel ficha por OkDiario tras la salida de El Mundo. Comienza a escribir este sábado artículos sobre la actualidad social". Una hora després OK Diario ja ha confirmat la notícia. Pels qui esperin que Peñafiel tingui les mans lliures per parlar de les banyes a Felip, de l'adulteri de Letícia i de la informació que guarda Jaime del Burgo, una mala notícia: OK Diario quan ha publicat que fitxa Peñafiel tampoc no ha dit res de Jaime del Burgo, la raó per la qual Peñafiel està en l'ull de l'huracà de Zarzuela i per la qual el van fer fora d'El Mundo. Tot l'interès rau en saber què publicarà Peñafiel i si Del Burgo pensa publicar nous posts i tuits que revelin les intimitats, infidelitats i corrupteles de Zarzuela. Se sabrà tot.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!