De Letícia s'han escrit rius de tinta, explicant les seves dèries, actituds i anhels. S'ha dit absolutament de tot, però sovint la conversa gira al voltant de la seva supèrbia i una obsessió malaltissa amb la forma i la imatge personal. La reina es matxaca al gimnàs, tira de bòtox quan li rota, és estricta amb la dieta i no beu alcohol. El que calgui per estrenar modelets i marcar bíceps, la seva especialitat.

Letícia vestit dàlmata  GTRES

Letícia vestit dàlmata  GTRES

bíceps letícia  EFE

Letícia bíceps EFE

No sabem si haurà relaxat aquestes mesures durant el confinament, però el que sí podem assegurar és que si Letícia envelleix més del compte o perd to físic, actuarà. I pels seus propis mitjans. No necessita de píndoles i tractaments "de tres al cuarto". Passa de tot això, caigui qui caigui. I el que va caure va ser el milionari unionista Félix Revuelta, propietari de Naturhouse amic/mecenes de Manuel Valls. Revuelta confessa una anècdota amb Letícia que la deixa com una creguda antipàtica: va coincidir en una recepció i no va voler saber res dels seus productes: "me miró como diciendo: yo no lo necesito"

manuel valls felix revuelta GTRES

Félix Revuelta Manuel Valls GTRES

Leticia twitter casa reial

@casareal

Tot a la vida té una doble lectura: potser a la reina li cau malament el personatge, i prou. Però vaja, s'ensuma l'estil altiu de Letícia.