Letícia és el centre de flors d'una taula de quatre potes. Una va coixa, el sogre Joan Carles, una trontolla, el marit Felip, i les nenes són l'esperança. D'Elionor i Sofia poc se'n parla al llibre Letizia la reina impaciente però En Blau ha tret la part més interessant: "Cada día Letizia se levanta a las 6:15, luego desayuna con sus hijas".

leticia elionor sofia gtres

GTRES

Pàgina 93: "La reina reprende a las niñas en los actos oficiales, las reprende con el dedo en alto cuando no guardan silencio o no juntan las piernas al tomar asiento".

leticia elionor sofia gtres

GTRES

L'obsessiu control de Letícia per la imatge de les nenes s'escampa a la resta d'espanyols, que no poden fer fotos d'un lloc on hi ha les nenes: "En la Cabalgata de los Reyes Magos al ver que una mujer fotografiaba a sus hijas la reina cruzó la calle para pedirle que no usara la cámara. Otro día en una fiesta infantil uno de sus escoltas exigió a otra mujer que borrara las fotos que le había tomado a sus hijas sin pedirle permiso".

leticia elionor sofia sol GTRES

GTRES

El control malaltís preocupa l'àvia i la tieta de Letícia que li diuen a l'autor del llibre "Ay pobres, qué vida. Las niñas tienen que hacer cosas propias de su status y su madre intenta evitarlo". Letícia creia que podria mantenir les nenes lluny dels focus. Qaun van anar per primer cop al Congreso molts diputats antimonàrquics que no les van anar a saludar: "Vivieron su primer rechazo público y la reina no las pudo proteger", lamenta l'autor.

felip leti rocasolano

David Rocasolano

David Rocasolano, el cosí, va foltrar unes fotos dels reis en tricicle i casc rosa. Letícia no vol que es repeteixi: "Letizia prohibe a sus parientes que lleven cámaras a Palacio". Ni cames creuades, ni fotos a prop, ni antimonàrquics donant la mà. Per això quan van venir a Barcelona no van posar un peu al carrer. La Corona no és d'or. És de vidre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat