Cada aparició pública de la reina Letícia és analitzada al detall. Les revistes del cor van boges per inspeccionar cada conjunt estilístic que escull. Però no només es busca de quina marca és cada peça de roba, sinó que també té molt d’interès fixar-se en les faccions de la Reina. Molts asseguren que ha recorregut a la cirurgia estètica en diverses ocasions, però serà veritat? El que és ben cert que si compares una fotografia de fa uns anys i una actual, la diferència és notable...

Letícia princesa Girona 2  GTRES

GTRES

Doncs bé, una de les majors expertes en la monarca ha volgut opinar al respecte. Parlem de Sara Escudero, que té un blog molt reconegut anomenat Letizia, de princesa a reina. I que ara ha omplert Instagram de comentaris sobre ella que no han deixat indiferent a ningú.

Creu que ha passat per quiròfan? Sembla clar que sí: “No ha deixat el bòtox. Sincerament, s’ha passat. Letícia és una dona molt guapa que per motius de salut va decidir retocar-se el nas. Però ja a nivell pòmuls, celles, etc s’ha excedit. A vegades sembla més inflada. Crec que no li fa falta retocar-se tant”.

Leticia ARCO  GTRES

GTRES

A més a més, també ha donat detalls sobre la roba que omple l’armari de la Reina. Assegura que sempre compta amb l’assessorament d’un personal shopper, encara que li agradaria anar de compres ella mateixa: “Escull les peces de roba que necessita a través de catàlegs i altres vegades mitjançant webs o anant a showrooms”. Quin és l’objectiu final que té? “Veure’s jove”.

Ara bé, el que més gràcia ha fet han estat les reflexions que acaba fent la creadora del blog. I és que assegura que ja sap reconèixer quan Letícia té un dia dolent: “Ella, en lloc de recórrer a un parell de texans, aposta per una samarreta blanca. Una vegada les vaig comptar i en té com 50”.

leticia sense maquillar gtres

GTRES

També és destacable que afirma que reconeix els trucs de bellesa que fa servir: “Porta extensions de pestanyes i en grans esdeveniments en porta unes suplementàries que incrementen la longitud i les fa més denses”. Pel que fa als cabells, per això, no entén com és que últimament ha optat per deixar de tenyir-se: “Inclús està deixant les canes al descobert. Hauria de cuidar-se més els cabells... les canes no em molesten, però és veritat que hauria de cuidar aquests detalls”. Què opinarà Letícia? Té raó en tot el que diu?