Posi el que es posi la reina Letícia, totes les mirades inspeccionen cada detall del seu look. Des del vestit, passant per la jaqueta, les sabates, les joies i la bossa. Tot és criticable, fins i tot el seu pentinat. 

Aquest és un element molt més important del que es pot pensar en un primer moment, i ara encara més en aparèixer la monarca amb els primers cabells blancs. Veure-la sense tenyir ha suscitat molts comentaris, tenint en compte que sempre va impol·luta.

Letícia canes  GTRES

GTRES

És aquesta una tàctica per mostrar-se més natural arran de les incessants critiques que rep en acusar-la d’haver-se operat? Molts comparen la seva última fotografia amb una de fa un parell d’anys i evidencien una clara sorpresa: s’ha injectat bòtox? Només cal observar com els pòmuls estan més pronunciats, amb la mandíbula i la barbeta més marcats.

Letícia princesa Girona 2  GTRES

GTRES

Sigui com sigui, el que sembla que està deixant que segueixi el curs natural de l’edat són els cabells blancs. Arrugues no deixarà que se li vegin, però sí aquest signe de l’edat. No se n’ha adonat i es tracta d’una distracció, fa molt que no va a la perruqueria o ho ha fet a posta?

Un xampú orgànic de farmàcia

La revista Vogue ha publicat aquesta setmana que han descobert la marca de xampú que fa servir la reina. Es tracta d’un de farmàcia orgànic, Go orgànic, de Farma Dorsch. Redueix la caiguda i augmenta la densitat, ajudant a que s’embruti menys. I tot per 34,30 € al Carrefour.

xampu leticia

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat