Letícia torna a Palma, la seva illa maleïda, per donar suport al cinema. L'Atlàntida Film és un Festival de cinema online per publicitar pel·lícules internacionals que no es troben a les sales. La reina sempre accepta lluir a les catifes vermelles i més entre representants del cine més esquerranós: Ken Loach, Fernando León de Aranoa o Agustí Villaronga. Letícia es va fer la moderna en pack: donant la mà a republicans i deixant de vestir-se amb una absurda màniga llarga per lluir bíceps musculats i aixella a l'aire. El pobre Ken Loach, 83 anys, va patir la mà apretada pel súper-braç de Letícia:

leticia loach efe

leticia leon de aranoa EFE

leticia villaronga CR

Casa Real

La pel·lícula inaugural no va ser la més encertada des del punt de vista diplomàtic: Nacido rey és un encàrrec que la dinastia saudita ha fet al director de Pa negre Agustí Villaronga per netejar la imatge, pèssima, de l'Aràbia Saudita, sospitosa de l'assassinat del periodista Jamal Khashoggi. Una hagiografia dels àrabs que Letícia es va empassar com quan es fa fotos amb el príncep hereu Mohamed bin Salman. Els Borbons sense manies de semblar còmplices i/o socis dels negocis dels saudites.

reis risa efe

leticia palma cinema CR

Casa reial

Del look royal, totes les revistes destaquen el top negre amb pantalons blancs, com de clicada d'ullet al cinema en blanc i negre: "top negro entallado con escote en "v" de tirante ancho y sin mangas que permite ver a la perfección sus brazos bien definidos y tonificados, al igual que los hombros bien musculados" (Elle). Però no destaquen el millor de la reina: el calçat. En Blau té la foto de les xancletes de plàstic amb els dits apretats com anxoves de la reina. Com una guiri més a Mallorca calçada per anar a la platja:

xancletes de plastic leticia GTRES

GTRES

Letícia no va demanar crispetes però es va empassar Nacido rey sabent que ella no va néixer reina. Letícia va néixer plebea, atea i republicana. Però aquesta és una altra pel·lícula.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat