Letícia empalma setmanes arraconada pel seu marit. Ja ningú amaga que la reina està vivint els seus pitjors moments a Zarzuela. Des que va esclatar en públic la crisi del matrimoni reial causada per les contínues infidelitats de Letícia amb el seu amant, l'excunyat Jaime del Burgo, que Felip ha pres dues decisions públiques: primer arraconar la seva dona i segon recuperar la seva mare, la reina emèrita. En un temps que semblava que Sofia desapareixia de l'agenda reial, ara resulta que la mare del rei als 85 anys protagonitza el mateix nombre d'actes oficials que la seva jove. Així va ser la setmana passada, un cadascuna, i així serà aquesta última setmana de febrer. Sofia ja té més protagonisme que Letícia, l'emèrita presidirà un acte oficial i de molta repercussió mentre Letícia no en presidirà cap, només té un acte del rei Felip amb un dinar amb el president del Paraguai. Letícia, castigada al racó de pensar.

DL u532961 187
Letícia diu adeu, Sofia la substitueix, GTRES

Zarzuela sembla que assagi com seria una agenda oficial amb Letícia divorciada: Sofia faria el paper de reina. L'octogenària es manté en plena forma i tret de la seva lògica preocupació per la germana Irene amb Alzheimer, ella vol seguir al peu del canó. Aquesta setmana anirà a les Illes Balears per rebre la Medalla d'Or d'aquella comunitat autònoma. Un gest inequívoc dels illencs prenent part en la famosa guerra de reines que es va desencadenar a la Catedral de Palma una missa de Pasqua, quan Letícia va humiliar la seva sogra apartant-la a cops de colze. Els mallorquins no tenen problemes, igual com van eliminar les plaques del carrer Avinguda dels ducs de Palma en esclatar el cas Nóos ara premien Sofia deixant en evidència que Letícia mai ha estimat Mallorca. Quan hi va a l'agost ho fa d'esma i manifestant que allò per ella no són vacances. Sofia rebrà el màxim honor de les illes que rebutgen premiar Letícia, un gest que hauria estat molt més lògic tractant-se de la reina regnant i no la reina mare. Però la premsa actual sobre Letícia és tan dolenta que ni Hola la vol en portada ni el PP governant de les illes gosa premiar la dona de Felip. Abans Sofia que Letícia. Igual com pensa Felip.

Felipe Letizia Puig GTRES
Felip i Letícia a Can Puig, GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

 

Ja són molts els detalls que demostren que el sistema està deixant caure Letícia: el seu marit li posa males cares i no li dona cap suport en públic, la revista monàrquica prefereix portades d'Elionor, d'Irene Urdangarin o de Felip en solitari però des que esclata el cas Del Burgo ni una sola portada de Letícia. Casa Reial no prepara ni un acte oficial de Letícia en solitari, i deixa tots els honors a Sofia, que rebrà la màxima distinció de les Balears, territori icònic dels Borbons. Ja no hi ha ni subtilesa: Letícia arraconada per Felip, que prefereix que brilli la seva mare abans que la seva dona. Si la sogra et derrota, no busquis més senyals: el teu matrimoni està acabat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!