Letícia i Sofia. Una parella no gaire ben avinguda que està acaparant portades d’aquí i d’allà. El vídeo que evidencia la seva mala relació s’ha fet viral ràpidament, i tothom n’està parlant. El menyspreu de Letícia a la sogra s’ha convertit en tota una bomba, i ara totes les mirades se centren en la monarca: demanarà perdó? Emetran un comunicat que resti importància a l'escena?

Doncs sembla que, de moment, res de res. Els flaixos segueixen Letícia a totes les seves aparicions públiques, però la d’avui ha estat la que ha generat més expectació. L’agenda de la casa reial tenia marcat un acte per a ella: havia d’assistir a la segona jornada sobre tractament informatiu de la discapacitat a la xarxa. Molts es preguntaven si hi aniria tenint en compte la polèmica amb Sofia, però alça si ho ha fet...

Ha arribat a la seu d’organització mèdica amb un somriure murri. Ha desafiat els fotògrafs, que cercaven una cara trista o de vergonya: ha arribat pletòrica i ha saludat tothom animadament. Això sí, no ha dit absolutament res del vídeo. 

Letícia reapareix  GTRES

GTRES

Acompanyada de la ministra Dolors Montserrat, la Reina ha lluït tan estupenda com sempre, sense pensar en la polèmica que la rodeja. I com ha anat vestida? Els conjunts que duu sempre són molt analitzats, però amb el d’avui seran molts els que especularan amb el seu significat amagat.

Doncs bé, per la seva reaparició ha escollit un outfit sobri: samarreta negra, pantalons de vestir negres, sabates negres i bossa negra... Només la jaqueta tweed d'Hugo Boss d'un rosa grisós ha donat un toc de color al conjunt. Cabell llis, arracades brillants i maquillatge natural. Tot molt Letícia.

Letícia cap alt  GTRES

Letícia somriu  GTRES

GTRES

letizia reaparece  casa real

Casa Reial

 

Letícia acte 3  EFE

EFE

La Reina ha reaparegut amb el cap ben alt: somriure, protocol i com si no hagués passat res. Realment es pensa, però, que ignorant el tema aconseguirà que la gent se n’oblidi?