La persona més fotografiada d'Espanya es diu Letizia Ortiz Rocasolano. Com a presentadora del Telediario era fotogènica, ara com a reina consort és objecte de tots els flaixos. I un li ha jugat una mala passada, delatant el seu fetitxisme.

Aquesta és la setmana de la seva filla: Elionor torna a Espanya abandonant la disbauxa del seu internat a Gal·les. Celebrarà divendres a Oviedo els Premis Princesa d'Astúries. Letícia sap que la filla ve a robar-li el protagonisme així que en l'últim acte oficial, la reina ja bada.

letizia falda tubo azul efe

Letícia al Palau del Pardo, EFE

L'acte commemorava els 30 anys de l'Instituto Cervantes que fomenta la llengua castellana. Letícia ha lluït un blau cel a la faldilla de tub que ha estat motiu de tots els comentaris, però ningú destaca l'especial gust de Letícia per l'erotisme i la sexualitat.

Durant l'acte, damunt la taula els convidats disposaven de piles de llibres per fullejar. I quin ha triat Letícia? L'únic sobre erotisme: Tamaño natural. Un nom molt sensual:

letizia libro erótico efe

Letícia llegeix un llibre eròtic, EFE

El manual aborda la fixació que tenia el director de cinema Luís García Berlanga pel fetitxisme, l'erotisme i una especial excitació per un objecte molt de Letícia: les sabates de taló.

L'autora és la dona del fill del director difunt. Guillermina Royo-Vilanova explica que "Es la faceta como erotómano y fetichista del zapato de tacón la que nos ocupa. Berlanga fue un erudito en el arte de la concupiscencia y el fetichismo". Letícia adora les sabates de taló, els stilettos. Ara una mirada furtiva delata per què.

letizia cervantes efe

letizia talones efe

Letícia amb sabates de taló al Cervantes, EFE

A Letícia li interessa l'excitació sexual que provoquen les seves sabates de taló d'agulla en algunes persones. En lloc de fullejar un volum gruixut que tenia al davant sobre els 30 anys del Cervantes fulleja un llibre eròtic.

Berlanga va ser el creador d'una col·lecció de literatura eròtica de nom encara més sensual i explícit:  La sonrisa vertical. Ara Letícia l'honora. El dia que se sap que la filla Elionor va a una escola on celebren la llibertat sexual, l'homosexualitat i el lesbianisme amb striptease i transvestisme, la reina consumeix erotisme en públic. 

sabates de pell de serp letizia GTRES

Detall de les sabates de Letícia en un altre acte oficial, GTRES

Letícia llueix a vegades sabates de pell de serp, absolutament inapropiades i poc royals que fan enfadar els animalistes. Siguin de serp de debò o imitació, irrita el mateix.

No és el que és sinó el que sembla. I lluir pell animal encara que sigui sintètica o d'imitació és innecessari. Però amb taló alt.

xancletes de plastic leticia GTRES

Detall de les xancletes de taló de Letícia, GTRES

Altres dies va amb xancletes de plàstic però també amb taló alt. En Blau té la foto de les xancletes amb els dits apretats com anxoves. Com una guiri més a Mallorca calçada per anar a la platja.

Ara se sap d'on li ve aquesta dèria per les sabates d'agulla. No és per l'alçada de Felip. És per fetitxisme. Letícia, per fi, carnal.