Ara per ara, si hi ha un presentador que se sent amb tot el dret de dir en veu alta el que pensa de tothom, també dels Borbons, és Jorge Javier Vázquez. Sap que des del seu plató de Sálvame pot fer que el seu missatge arribi a molts ciutadans. S'ha deixat la pell defensant el col·lectiu LGTBI, ha atonyinat sense compassió la dreta i la ultra dreta i ha pentinat la família reial i els seus comportaments abjectes. Ho ha fet des de Telecinco i quan va de convidat a un altre programa.

Jorge Javier Vazquez GTRES

GTRES

A jordi Basté li va parlar de la monarquia espanyola i no es va mossegar la llengua a l'hora de definir el paper covard que ha adoptat Felip en tot l'affaire del seu pare ficant-se milions a la butxaca sense dissimular: "¿Alguien espera algo de Felipe VI? Ni está ni se le espera. Ahora habla el rey y nos da igual, y ahora podemos decir que no les gusta, que no se entera, y que estamos desencantados con él y su padre, llevando una vida de esplendor, cuando el país estaba devastado. Ahora no nos tragamos nada, hemos crecido. Ya no nos ponemos firmes cuando habla el rey. Antes vivíamos muy engañados".

jorge javier campos

Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos a 'Enredados'

Ara ha xerrat amb una ex companya de cadena, María Teresa Campos, al seu nou canal de YouTube, Enredados. Van parlar dels milions regalats a Corinna ("A mí me llamó mucho la atención cuando decía que se los había puesto para asegurarse su futuro... pero eso es asegurarse el futuro de un país"). La Campos hi diu la seva: "”¡Y por amor! Mecachis en la mar... A mí no me ha querido nadie en mi vida si por amor tienes que regalar eso”. La presentadora de l'espai posa damunt la taula la fama de "mujeriegos" que tenen els Borbons, i JJ intervé amb una frase lapidària que subscrivim tots: "“Eso tampoco me molesta, pero los vicios se los tiene que pagar uno. Los vicios no van a escote”. 

Insistim: pagaríem per veure Joan Carles fent-se un Polideluxe

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat