Aquest estiu està sent molt dur per la reina Sofia. L'emèrita segueix a Mallorca amb l'única companyia de la seva germana Irene, que s'ha convertit en la seva única confident. El rei Joan Carles no ha aparegut per l'illa, com era d'esperar. Felip, Letícia i les nenes s'hi van estar una setmana, per seguir fent veure que sogra i jove s'han perdonat.

La infanta Cristina tampoc no ha anat a Marivent amb la mare, enfadada perquè no l'ha donat suport davant l'empresonament d'Iñaki Urdangarin. Però el que sorprèn és que no hagi deixat que els nens passin una part de les vacances amb l'àvia com cada any...Tampoc no ha aparegut la infanta Elena, que veu com Froilán i Victoria Federica van d'aquí cap allà buscant la festa més sonada

reina sofia trista  gtres

GTRES

I segurament sigui l'absència de la seva primogènita la que més mal li ha fet. Sempre han estat molt unides, però sembla que Elena s'hauria posicionat a la guerra Joan Carles-Sofia a favor del pare. S'ha escrit molt sobre la complicitat que hi ha entre ells, ja que se'ls veu anant als toros junts i omplint-se la panxa a bons restaurants molt sovint. 

Doncs bé, sembla que aquesta connexió s'hauria intensificat durant aquest estiu. El rei Joan Carles I segueix ocult perquè vol evitar donar la cara després de l'escàndol Corinna. Primer va refugiar-se amb els amics de Sanxenxo (Pontevedra), i ara ha posat rumb a Sotogrande, Cadis, per assistir al torneig internacional de polo al qual va cada estiu.

infanta Elena i Joan Carles  GTRES

GTRES

Divendres té lloc la penúltima jornada del campionat, i sembla que l'emèrit hi assistirà amb Elena, Froilán i Victòria Federica. La seva presència no està confirmada, però Informalia assegura que ja fa dies que són al municipi andalús. L'haurien vist acompanyat d'uns amics, però ara estaria aprofitant que els nets estan passant uns dies a casa del seu pare, Jaime de Marichalar.

El rei Felip, mentrestant, es troba a un destí desconegut amb Letícia i les filles. Moltes veus diuen que estan gaudint d'un creuer per les illes gregues amb uns amics, però ells segueixen sense voler fer públic on són. El que està confirmat, però, és que ja s'acaben aquests dies desapareguts,j a que aquest cap de setmana, Felip VI participarà en la copa del rei Repsol de velers que se celebra a Menorca. Com que es desplaçarà fins a les Balears, és probable que el veiem dormint a Marivent per fer companyia a la mare. I qui sap, segurament Letícia, Elionor i Sofia també s'hi acosten per engegar el setembre amb la imatge de la monarquia més neta.

felipe vi monarquia efe

EFE

En veurem imatges, de tot això?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat