En les últimes aparicions de Joan Carles I, la majoria d'elles a Sanxenxo per participar en les regates, ha lluït un altre aspecte completament diferent. Molt més saludable, rejovenit i atractiu. Als seus 86 anys el marit de la reina Sofia es cuida. Fa una dècada va començar a presentar problemes de mobilitat i va ser operat del maluc en diverses ocasions. Es nega a utilitzar la cadira de rodes, i al seu lloc es recolza en un bastó i en el seu fidel company de seguretat.

Quan el seu metge de confiança el va posar alerta del problema amb la seva salut si no es cuidava, Juan Carlos va començar a canviar alguns hàbits de vida. D'una banda, l'emèrit va començar a realitzar exercicis físics i portar una dieta equilibrada i guareix. A més, el pare de Felipe aposta per les cures de bellesa i la medicina estètica. Sempre freqüenta la clínica Planas, a Barcelona. Ho fa de forma discreta i privada, ja que a Catalunya la seva presència no és molt ben rebuda.

Juan Carlos GTRES
Juan Carlos GTRES

Juan Carlos sembla una altra persona, canvi radical

Pilar Eyre es va fixar en el seu important canvi físic en els últims mesos. "No semblava ell. Tenia una cara absolutament diferent, inflada d'una banda, la mandíbula se li havia canviat, els trets de la cara també, és molt més jove. El seu aspecte general ja és més jove, es mou millor, gairebé no es recolza en el seu ajudant... ", va confessar la periodista.

Infanta Elena amb Juan Carlos a Sanxenxo
Infanta Elena amb Juan Carlos a Sanxenxo

"Ho hem vist i ens hem quedat tots al·lucinats de com de bé que està, del bon aspecte que té. Es mou d'una manera molt més lleugera, però a més, de cara està absolutament canviat" apunta aquesta font a la periodista, que afegeix: "Portava molta protecció solar, fins al punt que la cara li quedava gairebé blanca, així que no podia prendre el sol. Realment li ha canviat moltíssim el rostre".

Joan Carles I s'obria sotmès al tractament de factors de creixement o plasma viu per rejovenir la seva pell i dotar-la de més lluminositat. És un canvi físic més que evident.

Segons destapa la periodista, per sotmetre's a aquests tractaments i fer-ho de forma discreta, Juan Carlos opta per quedar-se a la mateixa clínica Planas el temps necessari. Dins del centre hi ha una zona habilitada per a les estances de l'exmonarca, d'aquesta forma la seva intimitat està preservada.