Joan Carles I i la seva amant mallorquina, Marta Gayá, viuen el seu millor moment. Una imatge d'ells dos a Irlanda confirmava fa unes setmanes que la seva relació continua ben viva 30 anys després. 

La parella ja no amaga que es veuen, i molts mitjans han tret a la llum encara més detalls de la seva rutina. La seva amistat mai no hauria estat interrompuda, excepte en els anys de la relació de Joan Carles I amb Corinna, qui li va prohibir tot contacte en ser "extremadament gelosa", segons Vanitatis. En trencar amb ella, tornaria a haver estret els llaços amb Marta Gayá.

Marta Gayá GTRES

Aquest estiu, la reina Sofia i Joan Carles I no han coincidit, fent vida de separats. Mentre ella ha gaudit de les vacances a l'illa amb tots els seus néts, ell ha estat a Galícia amb els seus amics, a Irlanda amb l'amant i a Sant Sebastià amb la Infanta Elena i els seus fills.

froilan elena joan carles toros 4  efe

Marta Gayá és una "molt bona amiga" del rei emèrit. Tots dos gaudeixen viatjant junts, navegant i anant a bons restaurants. Una relació plena d'estima i complicitat amb una rutina, però, que passen separats la major part del temps. 

El pare de Felip VI viatja molt, però té la residència oficial a La Zarzuela. I com Gayá viu entre Mallorca i Suïssa, no es veurien ni de bon tros cada dia. Tot i això, serien moltes les ocasions en què anirien a festes junts; tenint una relació d'estima i fidelitat. Algunes fonts properes de la mallorquina han assegurat a Vanitatis que són inseparables: "Això sí, no està al seu costat fent d'infermera, sinó que va d'acompanyant".

El monarca estaria molt tranquil amb la seva fidel amiga mallorquina a prop. Es deixaran veure junts en més ocasions?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat