Joan Carles I ha estat el gran absent a les tradicionals vacances de la família reial a Mallorca. El Rei emèrit ha preferit fer el seu particular estiu entre amics, ben lluny de tot el que faci olor de Marivent.

Així, Joan Carles ha canviat Mallorca per Galícia, Saint Tropez i Irlanda. I és aquesta última destinació la que amagava el secret més inesperat.

Mentre els últims dies de juliol la família reial ja gaudia a Marivent, el Rei emèrit es trobava a Clonmellon, un poble irlandès a uns 80 quilòmetres al nord-oest de Dublín.

Al viatge hi havia anat convidat per Allen de Jesús Sanginés-Krause, exdirector de Goldman Sachs a Espanya, el dia en què es reobria l’església de Sant Joan Baptista de Clonmellon. El que no sabíem és que Joan Carles hi havia anat acompanyat d’algú molt especial: Marta Gayá, la seva històrica amant mallorquina.

Els amants hi han viatjat junts mesos després que la relació tornés a sortir amb força als mitjans, arran de la gravació que va veure la llum, en què el Rei emèrit confirmava l’affaire.

Marta Gayá GTRES

Marta Gayá. GTRES

Segons informa Look, l’exdirector de Goldman Sachs a l’Estat va voler homenatjar Joan Carles davant dels presents a la reobertura de l’església. Són a les fotos d'aquell instant que es veu clarament la presència de Marta Gayá al costat del Rei emèrit. Hi apareix, fins que s’adona de la presència d’una càmera, i tot seguit s’aparta per deixar Joan Carles sol.

La càmera que va captar la imatge no la duia la fotògrafa oficial de la festa, que tot i retratar Joan Carles I en diverses ocasions, en cap cas ho va fer al costat de Marta Gayá. És possible, afirma el mitjà que publica les fotos, que “des de l’entorn dels Krause es demanés que no sortís Gayá en cap pla”.

Les fotos de Joan Carles amb la mallorquina adinerada arriben després que es parlés de l’estiu “més difícil” de Gayá a Palma. Després que enguany el seu nom ha aparegut amb tanta freqüència als mitjans, sembla que ha preferit canviar els actes socials a la seva ciutat natal per d’altres a l’estranger.

marta gaya tweet

Amb tot, canvia el lloc, però no els acompanyants, i és que Gayá ha passat els dies amb la mateixa persona de fa dècades, Joan Carles I.