Juan Carlos torna a ser el protagonista de totes les notícies. Els mitjans de comunicació esperen la seva arribada a Madrid aquest mateix divendres per assistir dissabte 6 d'abril al casament de José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo. Va rebre la invitació fa mesos, però no sabia que fer, ja que la seva presència complicaria les coses al futur matrimoni, ja que caldria posar vigilància i això podria incomodar la resta de convidats. Cal seguir un protocol. No obstant això, l'emèrit és família de la núvia, la seva àvia és la seva cosina. Finalment, ara que ja no té cap restricció per viatjar, el seu fill mana, Juan Carlos ha acceptat la invitació, i no només a ell, també la reina Sofia i les infantes Elena i Cristina, fins i tot alguns dels seus fills com Froilán i Victoria Federica. Els únics que no apareixeran seran Felipe i Letizia perquè no poden pronunciar-se a favor de cap partit polític. Però a més, el rei ha d'assistir el mateix dissabte al partit de final de Copa del Rei per lliurar el trofeu a l'equip victoriós.

juan carlos i
juan carlos i

En l'última aparició de l'emèrit en la missa de Pasqua a Abu Dhabi acompanyat per la infanta Elena se li va veure en cadira de rodes. Segons els metges, Juan Carlos acabarà els seus dies en una cadira sense poder caminar. Els seus problemes de mobilitat són molt seriosos, des que es va operar del maluc el 2012 només han empitjorat. L'avançada edat tampoc no ajuda, fins i tot n'hauria tingut algunes de perdudes de memòria fruit de l'edat. Els seus fills estan molt preocupats.

Juan Carlos acabarà els seus dies en una cadira de rodes

Tanmateix, quan torni a Espanya assistirà com sempre amb el seu bastó i agafat de la seva persona de confiança i la resta d'escortes. Encara que camina a poc a poc i una mica geperut, Juan Carlos no vol que se'l vegi derrotat. Als seus 86 anys se sotmet a tractaments d'última tecnologia i molt prestigiosos, com les cèl·lules mare o la plaquetes. Per aquesta raó en les seves últimes aparicions ha mostrat una pell més rejovenida, lluminosa, fina i tersa.

Felipe Juan Carlos GTRES
Felipe Juan Carlos GTRES

Però Juan Carlos necessita moltes medicines per resistir. No serà un dia fàcil per a ell. Massa hores anés de casa i festa. Haurà de romandre assegut molt temps o dempeus. L'emèrit vol fer-se el fort, però els metges ja li han dit als seus fills que han d'anar amb compte amb ell. Tenen una edat i ha de ser conscient d'això, el seu final està cada vegada més a prop. Encara que com és molt tossut, el seu doctor de confiança li ha recepta més antiinflamatoris i antibiòtics per al dolor i el malestar que li pugui suposar aquest cap de setmana. Amb ells pot calmar el dolor i poder caminar d'aquella manera i no utilitzar la cadira de rodes, però només és un pedaç.