Alguna cosa fa olor de podrit a Madrid. No és casualitat que el mitjà més monàrquic d'Espanya, la revista Hola, la més venuda de les revistes del cor, dispari de sobte contra Felip i Letícia. Ha publicat un article inèdit en la llarga trajectòria del setmanari pro-monàrquic. És una notícia sense signar titulada Leonor y Sofía: silencio en palacio en la qual Hola ensorra Felip i Letícia perquè en un mes confinats han decidit no ensenyar ni un minut les seves filles, mentre totes les altres Cases Reials europees ho han fet. A Zarzuela tremolen, els seus també els disparen.

La munició disparada contra Felip és obra del rei Joan Carles, que així s'hauria venjat del seu fill  pel comunicat on reconeixia que el seu pare és un corrupte. Joan Carles és íntim amic dels propietaris de la revista Hola, la família Sánchez Junco. El rei anava a caçar habitualment a la finca dels Sánchez Junco, una extensió immensa a Burgos plena d'animals de caça major. 

joan carles felipe EP

EP

Segons ha pogut saber En Blau, la revista va arribar a pagar exclusives a Joan Carles. Ara que se sap del cert que el rei cobrava comissions, i les evadia a Hisenda, comencen a destapar-se totes les seves misèries. Hola tapava al pare però ara assenyala Felip i Letícia i els acusa de ser mals monarques pel paperot que estan fent durant el confinament, ridícul inèdit a Eurpopa.

joan carles felip leticia GTRES

GTRES

Igual que Hola no va publicar la portada de Corinna sense el vist-i-plau de Joan Carles,  l'atac furibund a Felip i Letícia no s'explica sense Joan Carles. La revista més joancarlista treu la destral de guerra contra Felip. L'excusa és la vergonya que provoquen amagant les filles pel coronavirus. Però es cou una altra cosa: a Felip no li sortirà gratis haver destruït la imatge de Joan Carles. El rei vell, com a Shakesperare, morirà matant.