Una de les notícies més confirmades i desmentides del confinament és que Joan Carles té previst exiliar-se al Carib. El primer mitjà que la va donar va ser la revista Vanity Fair però ocult dins un reportatge més ampli. No va ser notori fins que En Blau va fer-ne un titular fa 2 mesos, el 18 d'abril: Escàndol a Zarzuela. Joan Carles vol fugir al Carib. Des d'aleshores cada cronista reial s'ha atribuït la primícia o s'ha posicionat segons les seves fonts. Pilar Eyre i Mariàngel Alcàzar han coincidit a desmentir-la: a Zarzuela ningú en sap res.

joan carles avio gtres

GTRES

Però altres com Paloma Barrientos a Vanitatis, que té connexions amb la família Fanjul, magnat del sucre de la República Dominicana i amic del rei, han confirmat el que va titular En Blau fa 2 mesos: el plan Caribe del rei és totalment factible. Ara és Diario 16 qui fa un pas més enllà i revela que a l'illa caribenya ja ho tenen tot a punt per l'exili reial: "Diferentes fuentes en República Dominicana han confirmado que se está preparando la nueva residencia para el rey Juan Carlos. Estará en una de las zonas más exclusivas de República Dominicana: La Romana". Un lloc de multimilionaris al sudest de l'illa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Explore La Romana (@explorelaromana) on

joan carles ma a la cara gtres

GTRES

El digital confirma que els dominicans ja donen per fet que tindran un nou habitant de l'illa: "Las mismas fuentes confirman que ya se le está preparando la casa, el operativo de seguridad y las visitas de buenas amigas tanto de los Estados Unidos como de países del Caribe y Latinoamérica". Assortiment de dones caribenyes i un flexible tractat d'extradició amb Espanya que permet que el país del Carib la denegui per causes justificades. Joan Carles ja té una platja on escampar les cendres si la Fiscalia espanyola decideix asseure'l al banc dels acusats als 82 anys.

joan carles saluda EP

EP

Entre desmentits i confirmacions de l'escàndol de l'any, la culpa és de Zarzuela que ni confirma ni desmenteix mai res. És la notícia de la qual tothom parla: Joan Carles fent un Roldán, o un Puigdemont. El president català va marxar sense estar buscat per la justícia i els tribunals estrangers no l'han extradit. Joan Carles prefereix amigues i sorres blanques abans que Laos o Waterloo.