Guerra de mitjans monàrquics. Entre la premsa més afí a la Casa Reial hi ha els diaris La Razón i La Vanguardia, de propietaris catalans: els Lara i els Godó. La periodista de La Razón Carmen Duerto va donar fa pocs dies una notícia que la premsa va recollir com a contrastada: que el misteriós anell de Letícia és regal de les filles. Ho feia després que Pilar Eyre publiqués que les nenes tenen setmanada de 30 euros. Però Mariàngel Alcázar ha negat aquella notícia després de contrastar-la i publica l'autèntic origen de la bijuteria de Letícia.

leticia anell gtres

GTRES

Escriu la cronista reial a La Vanguardia: "Letizia lleva un anillo chapado en oro de Karem Hallan que contra lo que se ha publicado no es un regalo de sus hijas sino del Rey". Primera exclusiva d'Alcázar, l'anell no li regalen les nenes sinó el marit. Mariàngel Alcázar, a diferència de molts cronistes reials, viatja amb els reis i en sap més. Segona exclusiva de la periodista catalana, el motiu del regal: "Es motivo de una fecha muy especial para ellos: la del día que decidieron casarse". La periodista no gosa dir quin dia és aquest per preservar l'única data íntima que els queda als monarques. 

leticia anell GTRES

GTRES

La Razón difon notícies falses no només de l'independentisme sinó ara també de la monarquia. Marhuenda segueix tenint molta quota de pantalla mentre Alcázar ho explica discretament. Pocs publicaran la rectificació. Al Cèsar el que és del Cèsar.