Letícia va fer 47 anys diumenge però no ha acabat d'obrir els regals fins el de Jaime Peñafiel. El seu enemic públic número 1 li dedica amb llacet vermell al digital republica.com la columna El cumpleaños de Letizia. I revela què hi ha rere el matrimoni de Felip i Letícia: por.

felip gest forca CR

@casareal

Peñafiel sobre Letícia: "Sigue siendo la mujer fría, distante, maleducada, dura y hasta violenta, como demostró públicamente al agredir gestualmente y de palabra a la reina Sofía (...) No ha engañado a nadie. Fría, distante y agresiva lo fue en su presentación cuando le exigió, le ordenó a un Felipe entonces enamorado como un tonto que la dejara hablar, que no la interrumpiera".

letizia armani pedida - efe

EFE

Peñafiel recorda aquell "déjame terminar" que l'aleshores periodista del Telediario vestida d'Armani li va etzibar al príncep quan ella s'explicava i ell la interrompia. Una carta de presentació que molts no li perdonen. Peñafiel pinta una parella amb un rei apocat, poruc i calçasses: "A Felipe se le ve serio, tenso y preocupado en todas las comparecencias acompañado de Letizia, temiendo que, en cualquier momento, su endiablado carácter le juegue una mala pasada y no se controle". A cada acte, ella s'envalentona i ell li té por.

reis basket efe

EFE

El regal dels 47 l'acaba Preñafiel com tots els judicis, amb una sentència: "¡Qué peligro tiene esta mujer! ¡Miedo da! Te deseo un cumpleaños feliz, muy feliz". Peñafiel es permet tractar de tu a Letícia. Vells enemics íntims. Letícia compta els aniversaris que li queden convivint amb el degà dels cronistes reials. Qaun va bufar les espelmes és fàcil deduir què va desitjar que li passés a Peñafiel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat