Espanya ha tingut en democràcia dues Famílies Reials: la de Joan Carles i l'actual, la de Felip. La Constitució va introduir diverses anomalies. Primera: legitimar que el cap de l'Estat no fos elegit sinó a dit, vitalici i dins una família, la Borbó. Segona anomalia: si el monarca havia de ser el successor de l'últim rei d'Espanya, Alfons XIII, li tocava al seu fill Joan de Borbó, comte de Barcelona, que era ben viu en aprovar-se la Constitució. Va morir l'any 1993. Però Francisco Franco va escollir successor a Joan Carles i la no tan exemplar Transició va respectar aquest designi del dictador. Tercera anomalia: la Constitució és inconstitucional i determina que dels tres fills que tenia Joan Carles, el successor no seria el primer fill  sinó el tercer. Per què? Perquè era noi i calia arraconar Cristina i Elena, les seves germanes grans. Si Elena no tenia, com va afirmar l'emèrit, "condicions intel·lectuals" per regnar, se l'hauria d'incapacitar i ara la reina seria Cristina, la segona filla. Però no, es volia que fos un home, imposant un masclisme repugnant en el text. Durant anys la Família Reial eren els emèrits, els seus tres fills i els seus vuit nets, però en abdicar Joan Carles la Família Reial és la de Felip, excloent les seves germanes, els seus nebots i el seu pare corrupte. Ara són cinc a l'espera que arribi la "tercera Família Reial", la d'Elionor.

Leonor de noche GTRES
Elionor de nit GTRES

Elionor, quan Felip abdiqui tindrà la seva pròpia Família Reial: l'emèrit Felip, si Letícia s'acaba divorciant per l'escàndol Del Burgo ja no serà Família Reial i només família de la reina. O si Felip mor serà emèrita vídua. Elionor tindrà una infanta. La seva germana Sofia, i els seus cosins. Es divideixen en dos grups: els Borbó, amb dret a succeir-la al capdavant de la corona, i les que no, les tres cosines Ortiz, Amanda i Erin, filles de Telma i Carla filla d'Érika. La relació entre uns i altres cosins és inexistent o pitjor: dolenta. Ho acaba de revelar una de les cosines Ortiz, la més gran, Carla Vigo en una entrevista a Lecturas: "Victoria Federica  está enfadada conmigo desde hace tiempo. ¿El motivo? Un comentario un tanto espinoso que hice sobre uno de sus novios y que no sentó nada bien a la hija de la infanta Elena. Le dije a un novio suyo que me parecía muy listo para ser torero. Lo hice para halagarle y, desde entonces, ella está enfadada conmigo”. Carla Vigo és bisexual, artista, animalista, amiga de la gent gran i pobra. Res a veure amb la pija, frívola, dropa, multimilionària i superficial Vic. Per això es detesten i per dir-li una veritat com una casa: per ser torero no cal tenir estudis universitaris.

Carla Vigo GTRES
Carla Vigo GTRES
Victoria Federica come GTRES
Victoria Federica als toros,  GTRES

L'entrevista explica la malaltia mental que Carla Vigo ha heretat de la seva mare, que va morir per una depressió que va acabar en suïcidi. La neboda de Letícia reconeix que ha rebut tractament per bulímia, anorèxia i intents de suïcidi: "Mi primer ataque de ansiedad me dio con cuatro años. Cuando murió mi madre, con 6 años, empecé a ir a terapia. Hace unos meses ingresé en una unidad de psiquiatría por un trastorno de la conducta alimentaria. A los 14 años empecé a hacer cosas dañinas para mí, como dejar de comer y vomitar. Empecé a los 8 años, al mirarme al espejo me odiaba". És menyspreable que tractant-se d'una persona tan vulnerable Letícia no l'agafi de la mà en públic. No existeix ni una sola foto de les dues cosines Elionor i Carla. Una cosa és apartar l'hereva de la tòxica Victoria i una  altra ben diferent és apartar-la de Carla, que amb el comentari que li va deixar anar a la Marichalar demostra que hi toca més que la Borbó.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!