A Zarzuela els malsons tenen una banda sonora: el teclat de l'ordinador de Jaime del Burgo. El cunyat dels reis Felip i Letícia està escrivint els últims capítols de la seva autobiografia que no deixa de ser la biografia no autoritzada de Letícia. Ho ha estat tot en la vida de la reina, successivament: admirador, nòvio, amic íntim, testimoni de casament reial, amant, cunyat i enemic. Alguns d'aquests moments no queda clar si van donar-se al mateix temps, com la sospita que Letícia i Jaime van ser cunyats i amants simultàniament. Ho fa pensar l'estrany matrimoni fake de Jaime del Burgo amb Telma Ortiz, que mai va viure sota el mateix sostre. Caldrà esperar al llibre Y nada más que la verdad on Del Burgo afirma que "La verdad saldrá, probada, documentada. A mí me toca contarla". Letícia no dissimula que està turmentada, espantada, amb cara de Maria Antonieta.

Letizia cara rara GTRES
Letiícia en l'acte d'avui dimarts 6 de febrer, GTRES

Mentre escriu el llibre que ensorrarà Casa Reial, Del Burgo va deixant perles en forma de tuits, llarguíssims i plens de detalls. L'últim és del 26 de gener. Des d'aleshores silenci sepulcral. La metàfora del sepulcre pot resultar desencertada, entre els rumors que Jaime pateix alguna malaltia i la sospita que els serveis secrets podrien fer-lo desaparèixer. Com li ha passat a David Rocasolano, cosí de Letícia que la va esbudellar al llibre Adiós princesa. Mai més se n'ha sabut res. Mort civilment. Del Burgo té menys a perdre, és multimilionari, té 54 anys i ha patit 3 embòlies pulmonars. Per si "el suïciden" té decidit fer enviar post mortem a la premsa tota la informació que guarda. El problema és a quina premsa, si ningú tret d'EN Blau fa un seguiment dels seus tuits i posts a Instagram. Aquest digital ha fet l'exercici de recuperar tuits esborrats de l'amant de la reina i un era definitori de la seva idea de democràcia: "El hecho de votar cada cuatro años no hace de un país una democracia". La data demostra que anava contra la monarquia espanyola: 14 d'abril de 2022, aniversari de la II República: Del Burgo vol carregar-se la monarquia.

tuit esborrat d eJaime del burgo, any 2022
tuit esborrat de Jaime del Burgo, any 2022
Jaime del Burgo puño Ig
Jaime del Burgo, cop de puny, Instagram

El tuit lliga amb l'últim que ha escrit on acusa Letícia i Pedro Sánchez de conxorxar-se contra Felip per imposar-li una agenda ultra d'esquerres. Jaime del Burgo coneix íntimament la reina, no només s'ha ficat al llit amb Letícia abans i després de ser la dona de Felip sinó que van planificar el divorci reial, fugar-se a NYC i tenir un fill per ventre de lloguer, donant per fet que Letícia als 39 anys, quan van ser amants, ja no podia gestar més fills. I en l'últim tuit delata l'autèntica ideologia de la reina: Letícia és marxista. "Querido Pedro Sánchez, no ocultas que eres marxista. El marxismo, la ideología que te une a mi ex cuñada Letizia, es mierda. Uno puede tener una pareja marxista y convivir con ello porque el amor es más grande que la ideología. No me gusta el calificativo de "amantes" para referirse a la relación que tuvimos Letizia y yo. Hablamos de años de amor consolidado, exclusividad, ilusiones y proyectos compartidos, del deseo mutuo de tener hijos y de envejecer dándonos la mano".

Jaime del  Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES
Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES

Del Burgo no es considera un simple amant més de Letícia però no troba el nom per definir el que eren. Sembla que només es desitjaven sexualment i no és això. No gosa dir-ho però per això que ells eren existeix una paraula: enamorats. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!