Malgrat un aparent silenci per part de Jaime del Burgo en les últimes setmanes, l'ambient en Zarzuela continua enrarit arran de les seves revelacions sobre presumptes infidelitats de la reina Letícia al rei Felip VI. Les esmentades revelacions, que va fer Del Burgo a finals de l'any passat i durant les primeres setmanes d'aquest 2024, van sacsejar els fonaments de la corona espanyola. Segons ell, Letícia va ser infidel a Felip amb ell durant diversos anys, abans de casar-se amb Felip i després, quan la princesa Elionor i la infanta Sofia ja havien nascut.

Les presumptes infidelitats de la reina Letícia a Felip VI, que segons Del Burgo van ser intermitents i prolongades en el temps, han deixat al matrimoni sumit en una profunda crisi. Aparentment, no hi ha manera de solucionar-lo.

Letizia Jaime del Burgo TV3
Letícia Jaime del Burgo TV3

La distància entre Felip VI i Letícia va començar el 2013

Encara que aquestes revelacions podrien no ser completament noves per al Cap d'Estat. Es diu que Felip va descobrir alguns detalls el 2013. Aquell any van començar a sorgir rumors sobre problemes en la relació. S'especulava que la causa era la pressió de Letícia per distanciar la infanta Cristina de la Casa Reial i per primera vegada es va parlar de divorci. Però ara se suggereix que el veritable motiu va ser el descobriment de les infidelitats de Letícia. I que l'haver descobert que només sabia una petita part de la història, ha acabat de dinamitar-lo tot, generant l'abisme actual que existeix entre el rei i la reina.

El pitjor menyspreu de Felip VI a la reina Letícia

Tornant a quan Felip va descobrir el pastís, ens expliquen que el rei es va plantejar seriosament fer fora a Letícia de Zarzuela. La volia al carrer. I no només això. Es van produir discussions greus pujades de to en la que es van arribar a dir de tot. Felip es va sentir traït i enganyat per la persona en qui més havia confiat. Li va traslladar a Letícia la seva decepció i el seu sentiment que el comportament de Letícia no tenia més sentiment ni consideració que el les dones que exerceixen l'ofici més antic del món, només interessades en els diners. I que ell només havia estat un més en la seva llista de víctimes en la seva recerca de poder i influència. Des d'aleshores, la distància entre ambdós en la intimitat no ha fet més que augmentar.

Mala cara Felipe Letizia Canarias GTRES
Mala cara Felipe Letizia Canarias GTRES

Ara alguns es pregunten si tot aquest assumpte es podrà reconduir. Tanmateix, tenint en compte que Jaime del Burgo ha assegurat que està treballant en un llibre titulat ‘Y nada más que la verdad’ en el que donarà molts més detalls sobre la seva relació amb Letícia i en el qual s'espera que aporti proves, tot apunta que la situació només pot anar a pitjor. Pel que sembla, queden detalls per sortir a la llum que Felip encara no coneix i que podrien acabar de destruir el que queda de matrimoni.