Jaime del Burgo ha complert l'amenaça que temien Felip i Letícia: aparèixer el dia més assenyalat de la parella aquest 2024, el de l'aniversari de boda dels reis, 22 de maig. L'home que va anar-hi no com a convidat sinó molt més, com a testimoni. La núvia va demanar-li a Del Burgo, exnòvio i amic íntim, que signés l'acta de la cerimònia, i la signatura Jaime Arturo del Burgo Aspiroz apareix al costat de la de Joan Carles, Sofia i la reduïda llista de testimonis triats per a l'enllaç. Del Burgo va trair l'amistat de Felip i es va ficar al llit de Letícia quan les filles ja havien nascut. Hi ha una foto memorable d'estiu amb tots dos en bermudes i amb les filles de la mà, la princesa Elionor de la mà de Del Burgo i la infanta Sofia de la mà del seu pare Felip. Una imatge que remou l'estómac dels monàrquics:

felipe jaime del burgo leonor y sofia
Felip i Sofia, Del Burgo i Elionor, twitter

Del Burgo diu que té a la recambra moltes bales contra la corona en forma de fotos, vídeos o revelacions de les interioritats de Palau i de Letícia i que sortirà tot en una sèrie de TV de 8 capítols que no anuncia quan  començarà a gravar però que emetrà el 2025. Qualsevol productor de TV sap que no es farà mai, no hi ha temps, diners ni testimonis disponibles per fer-la, ni cap cadena hi està interessada. Així que Del Burgo segueix amenaçant la Corona de la forma més barata i innòcua que té: fent tuits. Aquest 22 de maig aprofitant l'aniversari de bodes on ell va ser, ha fet un tuit contra Felip. No hi cita Letícia tot i que la considera l'autora intel·lectual de la deriva del rei favorable a la creació d'un Estat Palestí. El rei va proclamar l'11 de gener la seva opinió a favor d'un Estat per Palestina i avui Pedro Sánchez ha anunciat que Espanya reconeixerà Palestina com a Estat com a fórmula per acabar amb la invasió de Gaza. Això un ultradretà proisraelià com Del Burgo no ho tolera:

Jaime del burgo twitter
Jaime del Burgo twitter

Del Burgo ha rebut una sonora bufetada del seu estimat Tribunal Suprem i del seu admiradíssim Manuel Marchena, que ha desestimat una querella que va presentar Del Burgo contra la diputada Ione Belarra per acusar Israel de genocidi. El TS ha arxivat la querella de l'amant de Letícia perquè Del Burgo volia anul·lar la llibertat d'expressió d'una diputada. Fracàs molt sonat de Del Burgo que vol tapar humiliant Felip acusant-lo de titella de Letícia i de Pedro Sánchez, dos perillosos esquerranosos en opinió de l'amant que pateix per despit: "Felipe pediría al poco el reconocimiento de Palestina como nación, extralimitándose en sus funciones constitucionales. No eres un político de izquierdas, querido. Aunque sé que lo eres. Tampoco deberías serlo de derechas. Simplemente no deberías emitir opiniones políticas en materia internacional que nos comprometen a todos. En esto y en tantas otras cosas no nos representas. Ya has hecho bastante daño".

DL u556620 012
Letícia escoltant l'himne d'Espanya, GTRES

Del Burgo aprofita per amenaçar amb la seva sèrie de TV i espera querelles de Felip i Letícia pel que se suposa que hi revelarà: "Ahora, va a ser interesante, porque vamos a ver si esta libertad de expresión aplica también dentro de unos meses, en mi caso, al revelar la verdad de la corrupción que anida en el vértice podrido de la pirámide". Letícia descansa tranquil·la, si aquesta era la gran amenaça que Del Burgo havia de fer pels 20 anys de la boda, el ridícul de Del Burgo és monumental. Ni llibre, ni sèrie i un tuit de les seves dèries ultres i anunciant unes proves de la corrupció de Felip que mai no arriben. Letícia sempre guanya.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!