Les darreres informacions sobre el rei Joan Carles l'han ensorrat encara més del que ja ho estava. L'emèrit ja no té on amagar el cap sota terra, de tants forats com ha fet intentant dissimular els seus fets reprobables. Les investigacions obertes a Suïssa, la suposada ocultació al fisc espanyol de 65 milions procedents de l'Aràbia Saudita, els suposats regals en forma de bitllets cap a la seva amigui Corinna Larsen, milions enretirats de la seva herència per anar a parar a Corinna, i blindats en un contracte firmat per tots dos al qual ha tingut accés El Español.... Tot fa pudor de resclosit a Zarzuela i per molt que obrin finestres, allò no es pot ventilar.

joan carles corinna

L'entorn de Joan Carles està preocupat. Sembla que fins i tot, més que el mateix monarca. "No puede hacer nada, ante el juicio público está inerme; un Rey no puede salir a hablar en las televisiones", lamenten al diari El Mundo persones molt properes al campechano que han volgut mantenir el seu nom en l'anonimat.  Aquestes serien paraules que el mateix Joan Carles els hauria traslladat a ells. La indignació (s'ha de tenir barra) continua. Parlen de "profundo malestar, decepción y sobre todo la impotencia que atenazan al rey emérito" tot i que reconeixen (només faltaria) que el seu amic va cometre algun error, com ocultar uns milions que tenia l'obligació d'entregar al Patrimoni Nacional.

corinna joan carles face off

Defensen Joan Carles i acusen els que "Le han abandonado a su suerte con la pretensión de blindar así a Felipe VI, pero puede que se estén equivocando porque una amante despechada y codiciosa que pretende defenderse atacando es una bomba de relojería". Els amics de l'emèrit també deixen caure l'ombra del dubte sobre Zarzuela i l'equip que estava en contacte amb el pare de Felip: "Tanto si sabían y no lo frenaron como si no se enteraron de nada es que no hacían bien su trabajo. ¿Dónde estaba el staff de Zarzuela? Los investigados son los que para defenderse han involucrado y culpado al Rey".

joan carles arabia

Què més els hi ha dit Joan Carles? Que "Se mezclan las verdades y las mentiras. Él repite que no le queda más que aguantar". Veurem fins quan aguanta. O fins quan li permeten aguantar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat