La Família Reial ha arribat a Mallorca amb mal peu. O amb mala pota. El genoll ferit de la filla petita ha desfermat tot tipus de comentaris entre infermers i infermeres: què és aquest bunyol a la cama de la infanta Sofia? Un embenat absurd i excessiu per una ferida de cinc punts de sutura. Les crítiques han fet rectificar Letícia que el segon dia ha substituït l'aparatós embenat per una simple tireta. La mare de la reina és infermera però la reina no hi entén:

GENOLL DE SOFIA, DILLUNS:

DETALL CAMA SOFIA gtres

Detall de l'embenatge de Sofia, GTRES

GENOLL DE SOFIA, DIMARTS:

GENOLL SOFIA efe

sofia nou embenat GTRES

El genoll de la infanta tapat amb una simple tireta, EFE

El senyal d'alerta no l'ha fet qualsevol. Des del compte més seguit d'infermeria (150 mil followers) es denunciava la chapussa reial. Molts infermers l'han seguit:

reis genoll ferit EFE 

Sofia evita les escales per coixa, EFE

reis centre CR

Letícia, Elionor i Sofia amb menors en risc d'exclusió, Casa Reial

La família ha evitat les escales i ha accedit per la rampa a un centre per joves en risc d'exclusió en un dels barris més pobres de Palma. Això ho han fet bé. L'embenat sembla que l'havia fet l'àvia Sofia o el fisioterapeuta de Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat