Els analistes de l'estilisme de les filles de Letícia s'estan omplint la boca amb les marques de moda que fan servir les nenes, les diferències entre germanes o si Elionor va més infantilitzada tot i ser la gran. Però un compte d'instagram expert en aquests looks ha fet una troballa sensacional. Letícia té un codi intern de vestimenta per la princesa i la infanta que llueixen igual a Palma des de fa 10 anys. Elionor, l'hereva, de verd, i Sofia, la suplent de la seva germana, de blanc:

Totes dues han crescut però la gran deixa clar que serà la reina i la fan vestir amb el color dels monàrquics espanyols, el verd, per l'acrònim Viva El Rey de España, V.E.R.D.E. En canvi la petita ha d'anar de neutre blanc perquè només serà reina si Elionor abdica o mor. Així eren les filles de Letícia passejant per Mallorca fa 10 anys:

leticia i les nenes 2010 GTRES

leticia elionor sofia 2010 GTRES

Elionor i Sofia fa 10 anys, GTRES

leonor verde sofia blanco EFE

Elionor i Sofia 10 anys més grans, EFE

El més curiós de les imatges és que qui més ha canviat no són les nenes sinó Letícia, que ha passat per tantes operacions de cirurgia estètica que ni es recorda com era sense operar. Ara ja no riu en públic com a les fotos de 2010. Li caurien els punts. Fa mesos que no ensenya la cara perquè porta mascareta, pot aprofitar per punxar-se més bótox. Ningú se n'assabentarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat