La infanta Pilar de Borbó pateix un càncer. Això és el que publica avui el digital ‘Informalia’, que revela que la germana gran de Joan Carles I fa mesos que està malalta. Un cop duríssim a la família reial, tot just després d’haver-se fet públic que l’emèrit ha estat operat d’un carcinoma a la cara.

infanta pilar i rei joan carles  GTRES

GTRES

La tieta de Felip VI va fer disparar totes les alarmes al mes de febrer, quan va ser ingressada d’urgència per un problema intestinal del qual no ha transcendit si està o no relacionat amb el càncer que li han diagnosticat. Les mateixes fonts que cita ‘Informalia’ per revelar l’estat de salut de la infanta asseguren també que Pilar de Borbó “lleva muy bien la quimioterapia y hace una vida normal”.

infanta pilar borbo hospital gtres

GTRES

La germana del rei emèrit es troba aquests dies de viatge a Portugal, gaudint d’uns dies de descans acompanyada dels amics que va fer durant els anys que la família estiuejava a Estoril. Es dona la circumstància que la infanta Pilar ha rebut una altra mala notícia darrerament: el seu fill Juan Gómez-Acebo s’acaba de separar de Winston Holmes Carey, la nord-americana amb qui es va casar l’any 2014 i amb qui té un fill de sis anys.

rei felip i infanta pilar   casa reial

Casa Real

Dues situacions força complicades, la del fill i la de la malaltia, que han fet que la tieta del rei d’Espanya necessités marxar i desconnectar.