Com a l'obra de teatre El rei borni, Joan Carles reapareix a un plaça de toros amb un molt ostensible ull de vellut. Comencen les especulacions: baralla familiar? discussió conjugal? la fúria de Letícia? nova trompada tipus Botswana? La versió oficial a Zarzuela no sempre ha coincidit amb la veritat. Com aquest estiu post Corinna quan van dir que Joan Carles no anava a Mallorca "por una lesión" mentre el rei emèrit feia vida normal a Madrid.  Ara l'ull de vellut té un altre relat: el monarca emèrit s'excusar dient que és conseqüència d'una operació: "Me quemaron una pequeña mancha en la piel". Aquesta intervenció li hauria produït un vessament a la pell que l'ha deixat amb aquesta cara:

joan carles ull vellut efe

EFE

Podria tractar-se d'un carcinoma, un tipus de càncer a la pell, maligne. Joan Carles no es morirà d'això però cal eliminar-lo amb cirurgia per evitar que faci metàstasi en òrgans interns. El rei als 81 anys ja ha tingut altres ensurts de salut. Les especulacions augmenten quan Jaime Peñafiel publica aquest dissabte un confidencial: "Un famoso muy famoso se ha operado la papada, las bolsas de los ojos y de las mejillas, se ha colocado implantes fijos en los pómulos, se ha blanqueado la piel con polvos matizadores y sombra de ojos marrones debajo de los pómulos para marcarlos". Alguns sospiten que es refereix a Joan Carles i d'altres que és Cristiano Ronaldo. Joan Carles està de tornada: es posa la Corona i dona la cara (marcada).

joan carles ull vellut GTRES

GTRES

Dos detalls més en el seu acte a Las Ventas a una foto que mereix un altre relat. D'esquerra a dreta el torero Juan José Padilla, el president de Madrid del PP Ángel Garido, la infanta Elena, el rei emèrit, el president del Senat del PP Pío García Escudero, Victoria Federica i Froilán de Marichalar. També és casualitat que el rei tingui un ull a la virulé i en el seu primer acte públic es trobi amb un torero sense ull i amb un pegat. A Joan Carles li falla l'ull esquerre i Juan José Padilla ha perdut també l'esquerre. Com diu el torero al seu perfil de twitter, "Dios es el ojo que me falta":

joan carles padilla efe

 EFE

L'altra detall és que Joan Carles ha estat exclós de qualsevol acte oficial de la Casa Reial des de la seva aparició a les cintes de Corinna i els seus possibles delictes de blanqueig i frau fiscal. Però els del PP no dubten a fer-se fotos amb ell. Això de la corrupció són coses de la premsa. L'ombra de la sospita sobre l'anterior cap de l'Estat fa que Felip li posi un cordó sanitari i no tingui actes amb polítics. L'ull de vellut és que als 81 anys no tingui ni un acte oficial per l'ombra de la corrupció.