La família Borbó unida de nou davant de les adversitats. Just uns dies més tard de la missa homenatge a Constantí de Grècia a Windsor, els Borbó reben una dura clatellada. Divendres passat a la nit va morir el fill petit de la infanta Pilar, que tenia una excel·lent relació amb els fills de Joan Carles, Felip, Cristina i Elena. La primera en arribar al tanatori va ser la infanta Elena, la més Borbó de tots, es va unir als seus cosins, molt afectada.

La infanta Elena va evitar la premsa entrant per la zona posterior del tanatori en la qual no hi havia càmeres. Només alguns objectius la van captar arribant a peu a la zona on es vetllava el seu cosí. A la nit, a la missa funeral van arribar els reis Felip i Letícia. La reina va entrar amb el semblant seriós, no es va dirigir a cap dels Borbó, ni a Cristina ni a Elena, ni a Sofia. Felip en canvi es va mostrar molt proper als seus. La reina es va quedar novament totalment sola.

Infanta Elena arribant al tanatori / EFE
Infanta Elena arribant al tanatori / EFE

Letícia s'ha quedat totalment sola

Quan Joan Carles va abdicar, Letícia va agafar el poder i va fer tot el possible per apartar als Borbó, els va retirar les funcions i el sou que percebien de la institució. És en aquell moment quan tota la família de Felip li va donar l'esquena. La reina es va quedar totalment sola, i ara que s'ha iniciat una campanya de desprestigi contra ella, l'han castigat. La mare d'Elionor i Sofia busca suport en la família del seu marit, però ja no l'ha trobat.

A la infanta Elena mai no li va caure bé Letícia. Ha estat fidel defensora de Joan Carles i el regnat del seu pare, la més borbònica de tots. Sabia que la mare de Leonor i Sofia portaria problemes a la família, era una plebea, i això ja la feia menys que a la resta. Sempre l'han fet sentir-se inferior, des del primer minut.

Letizia i Felip VI en la missa funeral de Fernando Gómez Acebo / GTRES
Letícia i Felip VI en la missa funeral de Fernando Gómez Acebo / GTRES