La infanta Elena és la més Borbó de tota la família, fidel defensora de Juan Carlos i el seu regnat, molt crítica amb Felip VI i Letizia, però també amb els que té a casa. Els que la coneixen en les distàncies curtes diuen que és una dona molt entranyable i simpàtica, encara que en el dia a dia sembla una dona molt més seriosa. Amb Victoria Federica i Froilán les discussions són constants, i és que els ha donat massa maldecaps. Amb qui més discuteix és amb l'influencera, més que res perquè encara viu amb ella a casa. Però no està contenta amb la seva actitud. Cap dels seus fills no ha volgut treballar ni estudiar. Victòria ha aconseguit fer-se un lloc en les xarxes socials i en la moda. Ara grava la nova edició de 'El Desafiament', una cosa que no agrada a la seva mare.

Però el que sí que no agrada res de res a Elena són les parelles de Victoria Federica. A l'últim xicot oficial de la seva filla, Jorge Bárcenas, no el podia ni veure, li deixava entrar a casa seva. Això va provocar diversos enutjos entre mare i filla. Després de tres anys intensos de relació, massa llargs per a la infanta, la germana de Froilán ha gaudit de la seva solteria.

Victoria Federica operada Instagram
Victoria Federica operada Instagram

Victoria Federica ha volgut donar-se un temps i no encadenar una relació després de l'altra, encara que pretendents no li han faltat. És una de les dones més desitjades i això podria ser en part al cognom Borbó i a la influència que exerceix Jaime de Marichalar, que té molt bons contactes. Es mou com un peix a l'aigua per les altes esferes. A la germana de Froilán la seva ruptura amb el DJ li va causar un gran dolor, s'havia de recuperar. Va conèixer el seu íntim amic Roca Rey, o al pilot Albert Arenas, però amb cap no va arribar a iniciar una relació consolidada.

Victoria Federica podria haver-se il·lusionat de nou

Aquest últim cap de setmana 'Socialité' relacionava Victoria Federica amb el Míster Espanya 2022, Rubén Gaitán. S'haurien conegut en un festival de Marbella al qual acudeix tots els anys i ell aquell mateix any treballava com a cambrer. Van caure bé i van mantenir el contacte al llarg d'aquest temps a través de les xarxes socials. No obstant això, en el dia d'avui no haurien quedat, tot seria virtual.

D'altra banda, el jove malagueny hauria estat anomenat per la neta de Joan Carles I com a 'limoncito'. Aquest sobrenom va sorgir perquè aquella nit, Victoria Federica només li va demanar aigua amb llimona. Una broma entre ambdós.

En el dia d'avui ja no el segueix en xarxes socials, així que no hi hauria cap interès entre ells. "És soltera i no té intenció, de moment, de canviar-lo. És feliç i amb altres prioritats", ens asseguren.

La infanta Elena podria haver estat determinant al final d'aquesta relació d'amistat o de la que sigui, no anava a permetre que la seva filla sortís amb un cambrer. A més, ara s'han adonat que Rubén hauria aprofitat el seu contacte amb Victòria per aconseguir fama. "Sempre ha volgut sortir en televisió i que el reconeguin pel carrer. Fa temps que ho intenta. Es va apuntar fins i tot per participar en 'L'illa de les temptacions', expliquen, al seu torn, a Vanitatis fonts de la ciutat de Màlaga, on resideix. Estaria interessat en parlar amb els periodistes sobre aquesta relació.

"Podeu pensar el que vulgueu. No intento assolir la fama amb això ni de bon tros, a mi em va bé en el dia d'avui. Victòria i jo sabem el tipus de relació que tenim".