Froilán la va tornar a liar aquest cap de setmana en un after. La notícia sortia ahir, quan sabíem que el net del rei emèrit, 'El Nietísimo', era caçat en un local il·legal que incomplia totes les mesures de seguretat hagudes i per haver-hi. En comptes d'una discoteca, el local directament era una sauna i no tenia cap de les llicències per obrir fins tan tard. Tots els clients del local van ser desallotjats, inclosos tots aquells que estaven consumint cocaïna rosa, més coneguda com a tuci. Una droga dura molt cara que val 120€ el gram. Per sort, Froilán no la prenia.

Tuci, la cocaïna rosa
Tuci, la cocaïna rosa

Però avui parlarem de la preocupació de la seva mare, la infanta Elena. L'ex de Jaime de Marichalar estaria, segons el portal de Paloma Barrientos, VANITATIS, molt preocupada pel seu fillet. Froilán no té una setmana tranquil·la i sempre és carn de canó dels portals de crònica rosa. I no perquè es facin especulacions i s'alimenti la rumorologia, sinó perquè Felipe Juan Froilán de todos los Sants (i todos els Antros) s'ho busca. Allà on hi ha, la arma. És massa casualitat, sinó, que l'enxampin a totes les discoteques i estigui en tots els saraus i tots els fregats.

froilan abrazafdo EP
froilan abraçat EP

Les seves companyies, a més, no són les millors. Alguns dels seus amics són molt ultres i fan comentaris molt desagradables contra Pablo Iglesias, cosa que tampoc no afavoreix el germà de Victoria Federica. Tot això fa un còctel explosiu brutal que té en joli a tota la seva família, inclòs El Rei, el màxim responsable de la institució. La principal preocupada, això sí, és Elena, que és la persona que més estima del món a Froilán. Però el seu desànim amb Froilán no és tant per les seves sortides de festa, sinó per la seva incompetència. Incompetent perquè és un ni-ni. Ni estudia ni treballa. Ni ofici ni benefici. "Froilán, mou el cul", li deu dir la seva mama. El seu principal desig: que sigui un paio de profit.

Froilán Elena Europa Press
Froilán Elena Europa Press

Les seves amistats indecents

Els amics de Froilán no són els més adequats. Els bons amics són aquells que et donen suport en els bons i en els mals moments, que van al gimnàs amb tu, que prens un cafè amb ells per parlar dels teus problemes... Això són amics. Froilán té un altre concepte sobre els amics: els seus són els que l'acompanyen de festa. És per això que són tan variables i fluctuants. Els que li fan més la ola i el complimenten fent-li la gara-gara tenen més punts de ser amics del nebot de Sa Majestat El Rei. El 'Pipe' no té bons amics, o almenys aquests no l'aconsellen bé. No s'adeqüen al significat de la paraula "amic". Són al contrari: només li porten problemes. Tirotejos a Marbella, baralles quinquis a ganivetada neta, afters il·legals, coca rosa... no t'ajuntis amb aquesta gent, Froilán.

Froilán GTRES
Froilán GTRES