Elena de Borbó no té vida sentimental reconeguda des de fa 14 anys. Una eternitat. Fent números ha passat més temps de soltera que de casada als seus 59 anys. El que la lliga a Jaime Marichalar són els fills, la parelleta: Froilán i Victoria Federica, criatures que no són precisament nens amb 24 i 22 anyets i no donen més que disgustos. La criança de la progènie és història i tenir-los sota el mateix sostre tampoc és habitual, com si no existissin. Al nen l'ha empaquetat a Abu Dhabi amb Joan Carles i se sap cada vegada menys d'ell. Després la nena està living la vida loca com a influencer, estrella de la moda i tota la pesca, i no para a casa ni que la matin. Va fer les paus amb ella per no sentir-la remugar, però segueix fent la seva. I la seva és el viatge, la festa, els toros, la música. Joy of life.

Total, que a la llar de la infanta es respira un ambient fantasmal. I la senyora fuig d'allà buscant vida, companyia, amics, plans i vida. La seva agenda es divideix entre les coses taurines i les coses de dretes. Com ella. Estarà contenta amb la que està caient a Madrid, clar, li fa tilín Ayuso. Li passa molts madrilenys VIP amb nom, carrera, història i un master of the universe fent la gara-gara. Isabel Díaz Ayuso ho sap i per això el tracta bé: Nacho Cano. El creador de Mecano té un musical a IFEMA tan grandiloqüent com la seva figura. Malinche és el seu títol. A qui ha convidat l'artista per lluir-se? Doncs a la exinfanta. Una di noi.

Nacho Cano reverencia Ayuso EFE
Nacho Cano fent reverències a Ayuso / EFE

La infanta Elena d'incògnit, pla de soltera empedreïda gràcies a Nacho Cano

Elena es presentava a l'espectacle d'incògnit, ja saben. Només cantaven els guardaespatlles que l'acompanyen a tot arreu, no pot viure sense aquest servei extra. Jersei negre, camisa blanca, cabells sense arreglar gaire... No duia el seu inseparable barret de pesca, però quedaria lleig en un espai tancat. El cas és que sembla que li va encantar el xou. Tampoc és que la senyora tingui el llistó gaire alt, tots la vam sentir cantar durant el confinament. Però com que és d'entusiasta i motivada, buf, Nacho Cano eres el mejor. El creador, magnànim, va voler concedir-li el desig de conèixer "el cura, el cura". Això és el que cridava embogida quan el van presentar als camerinos. Parlem d'Ignacio Galán, un actor polifacètic, camaleònic i amb un personatge molt conegut com transvestit: Nacha La Macha.

elena resistire
La infanta Elena cantant / Twitter

Nacha La Macha i la infanta Elena, l'estranya parella

La infanta i Nacha La Macha? Ja ho hem vist tot. La Macha és una drag queen. Sopre el paper, lluny de tot allò que no representaria algú tan classista i chapada a la antigua com la filla de Sofia de Grècia. Va ser un personatge recurrent als primers anys de 'Sálvame', després van partir peres amb Jorge Javier i companyia. En tot cas no te la imagines amb l'Elena dient-li "una señora encantadora y muy divertida", per això sobta. Però ep, felicitats! Una estranya parella, tot i que ho hagués estat més sucós veure-la en el paper de Nacha La Macha i no d'Ignacio Galán. Per proposar.

Nacha La Macha Instagram
Nacha La Macha / Instagram

La vida de la infanta és una tómbola, tómbola, tom-tom-tómbola...