Als Borbons, la Setmana Santa no els prova gens bé. Deu ser que, per aquestes dates, l’ambient arriba carregat d’un no-sé-què que els fa bullir la sang i, mentre la gent del carrer prepara mones i palmes, els membres de la família reial espanyola esclaten amb fúria contra qualsevol que es col·loqui al seu davant. En vam tenir una primera mostra el Diumenge de Resurrecció de l’any passat, quan Letícia va perdre els papers contra la seva sogra i es va llançar al damunt de la reina Sofia, per evitar que li fessin una foto amb les nenes. I ara arriba la segona part de la ira pasqual borbònica: la infanta Elena i la seva filla, Victoria Federica, histèriques contra la premsa a Sevilla.

via GIPHY

Elena de Borbó i la petita dels Marichalar van arribar ahir en AVE a la capital andalusa. A la sortida de l’estació de Santa Justa, un grup de periodistes esperaven la germana i la neboda del rei. Però les vacances són sagrades i respondre a la premsa és una feina massa feixuga per a la família reial. Tan bon punt van posar un peu al carrer i van veure els paparazzis, la infanta i Victoria Federica van embogir. Les càmeres de Sálvame van poder captar el moment. “Si las palabras matasen, estaríamos fulminados”, explicaven a Telecinco. I no és per menys. Elena i filla, fora de si insultant els periodistes: “¡Qué coñazo! Gentuza”. Mentre la mare brama, la germana de Froilán es tapa la cara perquè no li facin fotos.

infanta elena que coñazo salvame

infanta elena gentuza salvame

infanta elena salvame

Mediaset

infanta elena borbo victoria federica gtres

GTRES

La infanta Elena i Victoria Federica, furioses perquè la premsa explica que marxen de viatge a Sevilla. Segur que no els emprenya tant que, gràcies als contribuents, la casa reial espanyola visqui amb tot tipus de luxes.