La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin comencen ara els seus últims dies junts abans no ingressi el basc a presó. Aquest matí s’ha fet oficial la sentència del Tribunal Suprem, condemnant-lo a cinc anys i deu mesos. La notícia arriba només un dia abans de l’aniversari de la filla petita dels reis emèrits, sent un gerro d’aigua fred.

En esclatar la notícia tots els fotògrafs s’han bolcat en perseguir la parella pels carrers de Ginebra, buscant una primera foto molt esperada. L’expectació era màxima, volent veure els més tafaners com està la Infanta. Se la veu trista? Decaiguda? Amb els ulls plorosos? Sense maquillar?

Molts temien que s’amagaria, però res d’això. Cristina ha aparegut davant dels paparazzi molt ben vestida: elegant, senzilla i formal. Però l’atenció de tots estava fixada en el seu rostre, evidenciant-se efectivament que no està passant la seva millor època.

Amb la cara trista, sense gairebé somriure i el cap baix: així s’ha mostrat la Infanta per primer cop. El cabell sense recollir evidenciava que no ha passat per perruqueria recentment, veient-se una mica les arrels canoses. El que més ha cridat l’atenció, per això, és que no podia deixar de mirar el terra.

INFANTA CRISTINA SENTENCIA  GTRES

infanta Cristina sentència  GTRES

GTRES

La Casa Reial no ha fet declaracions al respecte, dient simplement que respecten absolutament la independència judicial. Letícia i Felip, de fet, han seguit el protocol en dos actes en els quals han aparegut somrients i aparentant normalitat.

leticia faldilla blava  Casa reial

rei felip militar casa reial

Casa Reial

Algunes fonts asseguraven que el rei Felip seguia sense voler acollir la seva germana i els nens a Zarzuela. Complirà aquesta promesa? O acabarà cedint per ajudar-la? Veurem quin paper té Letícia en tot plegat al final...