Mals temps per a la infanta Cristina. Iñaki Urdangarin li ha fet un escac i mat en tota regla. El proper mes de juliol l'encara matrimoni firmarà per fi el divorci, just després de l'aniversari d'Irene Urdangarin, que serà major d'edat. D'aquesta forma no hauran d'implicar cap dels seus fills en aquest procés. Per facilitar les coses, els pares de Pablo, Juan, Miguel i Irene han arribat a un acord, satisfactori especialment per a l'exduc de Palma.

Iñaki Urdangarin es va implicar totalment en el cas Nóos. No va revelar absolutament res, ni va implicar ningú més. Juan Carlos i la infanta Cristina podrien haver sortit esquitxats si no hagués estat per la seva actitud. Ell va anar a la presó i la seva imatge va quedar totalment feta malbé, fins al punt de no trobar feina. Per aquesta raó, i assessorada pel seu pare, la infanta Cristina pensa facilitar-li les coses. Juan Luis Galiacho ha revelat que la germana de Felipe li pagarà tots els mesos una suculenta quantitat amb la què no tindria necessitat de buscar una feina, li indemnitzarà amb dos milions d'euros pel llibre que va rebutjar fa uns anys sobre la seva vida i la Casa Real, i posarà al seu nom algunes propietats de la costa francesa. A més, li pagarà de la seva butxaca l'escorta i finançarà tots els viatges que estiguin relacionats amb visites als seus quatre fills.

Cristina de Borbón
Cristina de Borbón

La infanta Cristina podria quedar-se sense el seu suport

Cristina de Borbón ha viscut un dels pitjors anys de la seva vida. El seu matrimoni no passava pel seu millor moment, però mai no va pensar que el pare dels seus fills seria capaç de ser-li infidel. Sense parlar d'acabar la relació, la infanta va descobrir la nova relació d'Iñaki per la premsa, com la resta de ciutadans. L'exduc de Palma li va ser infidel.

infanta Cristina
infanta Cristina

La infanta s'ha sentit humiliada i traïda. Superada per la pressió mediàtica dels primers mesos. Per sort ha pogut refugiar-se a Ginebra juntament amb la seva filla, que ha estat el seu principal suport. Malgrat el que ha succeït entre ells, la germana d'Elena sempre ha defensat al seu encara marit. De fet, alguns dels seus fills s'havien distanciat d'ell i ha estat ella la que ha apropat postures. El que es desconeix és que Cristina ha demanat ajuda psicològica per superar aquesta ruptura.

El cop més gran podria arribar aquest estiu, i no només amb el divorci, on s'adonaria de la realitat. Irene Urdangarin ha comunicat a la seva mare la decisió d'estudiar la carrera universitària a Barcelona. Vol ser al costat dels seus germans, que no veu tant com li agradaria a causa de la distància. A més, allà hi ha moltes de les seves amigues i vol recuperar la relació amb elles. A Ginebra se sent totalment sola, com es quedarà la infanta Cristina. Ja que si la seva filla marxa, ella no podrà fer-ho fins a d'aquí a quatre anys.