Pilar Eyre és la millor experta en monarquia espanyola. Entre moltes raons perquè el que sap, ho explica. Loquaç i sense peatges. La cronista té un blog setmanal imprescindible a la revista catalana Lecturas i des d'allà narra què els passa als Borbons i el més revelador: què els acabarà passant.

En una setmana plena d'actes de la Família Reial (Premis Princesa d'Astúries, la boda reial grega i la primera imatge de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin a Barcelona) Eyre té molt a dir.

infanta cristina urdangarin Barça

iñaki cristina palau blaugrana EP

La infanta i Urdangarin amb el seu fill i Enric Masip al Palau Blaugrana, TV3/EP

Pel que fa a la germana del rei Felip, Cristina va tornar a la ciutat on va viure tants anys a la maleïda torre de Pedralbes que van pagar amb els diners robats per l'Institut Nóos. Ara el matrimoni viu en ciutats separades: Iñaki a Vitòria, Euskadi, amb la seva mare i la infanta Cristina a Zúric, Suïssa, amb la seva filla Irene.

Hi ha dubtes sobre si el matrimoni s'estima i si segueixen junts. Eyre revela que sí: "Cristina e Iñaki eran Familia Real. Ahora son apestados. En el debut de su hijo en el equipo de balonmano se vio a la pareja unida, se cogían de la mano y reían como nunca se les había visto, como si tuvieran un gran futuro por delante. Iñaki ha pagado su deuda con la sociedad y merece, como todos, una segunda oportunidad. ¿Quizás en Barcelona? En la capital catalana está viviendo su hijo, también la hermana de Iñaki y sus sobrinos".

Fotos dels paparazzi d'aquest dilluns a l'AC HOTEL VICTORIA SUITES al carrer Beltrán i Rózpide de Pedralbes:

ac vitoria google

iñaki urdangarin infanta barcelona ep

infanta cristina iñaki urdangarin hotel bcn EP

infanata e iñaki hotel bcn EP

Infanta e Iñaki a Pedralbes, EP

Han passat desapercebuts a un Apartholel de 159 euros l'habitació amb dos llits individuals i sense esmorzar. Eyre dona més dades:

"En la clínica Teknon se visitan con sus médicos y quizás el cuñado del rey pudiera tener una oferta de trabajo en el Barça por parte del presidente Laporta, su gran amigo. Iñaki se reunió con sus antiguos compañeros y todos le dieron un gran abrazo, sobre todo Enric Masip, la mano derecha de Laporta". 

Van reaparèixer al seu hotel preferit de la zona alta de Barcelona i Pilar Eyre opina que és possible que tornin a viure junts a Barcelona. Aquestes fotos serien un globus sonda. El seu amic Masip apadrina la tornada del fill i del matrimoni a la vida social catalana de la mà del Barça. Pablo Urdangarin ja hi viu, és català i juga al primer equip del Barça.

pablo urdangarin barça EP

Pablo Urdangarin al primer equip del Barça, EP

Com diu el clàssic:  "La història es repeteix dues vegades: la primera com una gran tragèdia i la segona com a farsa"​.