Zarzuela és verí pels matrimonis. Dels quatre que hi havia, només un conviu i és perquè un divorci del rei Felip seria l'últim clau al taüt de la monarquia. Joan Carles i Sofia ni se saluden, els únics divorciats Elena i Marichalar ni comenten com de mals estudiants són els seus fills i Cristina i Iñaki tenen els mesos comptats. Pilar Eyre va publicar l'exclusiva que la infanta Cristina havia visitat un advocat especialista en divorcis i ara afegeix noves dades al distanciament físic però també emocional dels exducs de Palma.

iñaki inafnata pèto GTRES

GTRES

Lluny queda la passió que Cristina sentia per Iñaki. Es va arribar a publicar que l'autodenominat "duque empalmado" tenia uns atributs sexuals descomunals. Ara Eyre sosté a Lecturas que amb això Cristina no en té prou per mantenir viva la flama: "Cristina no está mejor que su marido. Un alto cargo de prisiones me aclara que “la situación de la infanta todavía es más dura que la de Urdangarín (...) Pasar de palacios, reverencias y premios de vela a una prisión, a un vis a vis carcelario de un par de horas en una habitación tipo hostal humilde, dos camas, mesita de noche y baño con váter, bidet y ducha, con la líbido por los suelos, sin nada qué decirse, porque la falta de contacto enfría los amores más profundos y los matrimonios más sólidos, es muy difícil de soportar”. Se'ls ha acabat l'amor i Iñaki es refugia en la religió.

urdangarin infanta platja GTRES

GTRES

Iñaki Urdangarin rep menys visites que mai i contra el que s'ha publicat, no sortirà abans de la presó perquè Felip i Letícia no tenen cap interès a veure'l ni a fer veure que gaudeix de cap privilegi. El primer permís penitenciari el tindrà quan toca, pel desembre. Aleshores potser es troba amb un regal sorpresa a l'arbre de Nadal: els papers del divorci.