Cristina i Iñaki han arribat finalment a un acord de divorci després de més d'un any d'enfrontaments per qüestions econòmiques. Per a la infanta, les peticions del pare dels seus fills eren massa exigents, i no estava disposada a mantenir-lo, i molt menys a Ainhoa Armentia. La tensió entre ells era cada vegada més evident, però han aconseguit arribar a un acord pel bé de tota la família. L'exduc de Palma demanava 25.000 euros mensuals, dos milions d'euros en concepte d'indemnització, diverses propietats, mantenir els seus escortes i finançar les despeses relacionades amb els seus fills.

Iñaki Urdangarin cobrava un sou de 6.000 euros mensuals a càrrec de la infanta Cristina des que va sortir de presó. Aquest mes ja se li ha fet un ingrés d'un milió d'euros en concepte d'indemnització, una vegada es firmi el divorci se li abonarà el milió restant, en un sol pagament o fraccionat. A més, el sou s'incrementarà fins als 25.000 euros.

Clarie amb Cristina i Iñaki
Clarie amb Cristina i Iñaki

Juan Carlos és qui finalment correrà amb totes les despeses. La infanta Cristina no pot fer-se'n càrrec amb els seus 400.000 euros anuals de sou en ser desproporcionats. També han acceptat cedir-li la propietat de Bidart, però no la de Baqueira, que pertany a Casa Reial.

Iñaki podria tenir-lo tot o perdre'l si pren la decisió incorrecta

"En els propers dies es firmarà el divorci, però no ens assabentarem amb exactitud perquè es firmarà fora d'Espanya, es firmarà a Suïssa. Els diners no entraran a Espanya amb el que no ens assabentarem", detalla Juan Luis Galiacho. Segons el periodista d'investigació, "en aquests moments Iñaki Urdangarin hauria cobrat ja entorn d'un milió d'euros. La quantitat mensual que rebrà no són 6.000 euros, és superior, podem multiplicar-lo per quatre o per cinc... uns 25.000 euros mensuals".

Iñaki i Cristina efe
Iñaki i Cristina efe

Iñaki Urdangarin no ho tindrà tan fàcil, la infanta Cristina també ha posat les seves condicions. La mare dels seus fills no vol facilitar la seva relació amb Ainhoa Armentia, per aquesta raó en una de les clàusules adverteix que si es casa amb l'advocada perdria tots els privilegis en començar un nou matrimoni. L'exjugador d'handbol el faria molta il·lusió formalitzar la seva relació amb la vitoriana. Un dur cop que no els ha assegut res bé i estaria fent que el divorci es retardi.